perjantai 21. toukokuuta 2021

Virkattu kosmetiikkapussi







Ohje:

Tarvikkeet: Paksuhkoa puuvillalankaa
Vetoketjun 20cm
Virkkuukoukun
Ompelulankaa ja neulan 
(Ompelukoneen)

Ohjeessa käytetyt lyhenteet: 
ks kiinteä silmukka   
 kjs ketjusilmukka
ps piilosilmukka
 krs kerros

Virkkaa n.100-105kjs ja yhdistä renkaaksi ps:lla (tarkista ketjusilmukoiden määrä vetoketjun pituuteen sopivaksi). Virkkaa spiraalina eli sulkematta kerroksia, kunnes pussukan korkeus on haluamasi korkuinen. Ompele pohja kiinni joko käsin tai ompelukoneella. Käännä pussukka nurinpäin. Taita pussukan pohjan kulmat kolmioiksi  ja ompele kulmiin ompeleet (katso kuvallinen ohje täältä). Käännä pussukka oikein päin, kiinnitä vetoketju nuppineuloin paikalleen ja ompele vetoketju pussukkaan joko käsin tai ompelukoneella. 

Rusetti:Virkkaa 55kjs ja yhdistä renkaaksi ps:lla.Virkkaa spiraalina  yht.16 krs. Virkkaa lopuksi 3 ps. Leikkaa lanka n. metrin päästä, tarvitset sitä rusetin keskikohtaa varten. Taittele rusetti kauniisti ja kieputa lanka rusetin keskikohdan ympärille. Solmi ja päättele langanpää nurjalle puolelle.
Ompele rusetti pussukkaan kiinni. 
 

Hyviä uutisia äänikirjojen ystäville! 

Nextory loi seuraajilleni etukoodin, jonka avulla uudet käyttäjät saavat Nextorylle ilmaisen 30 päivän kokeilujakson. Koodi on "prinsessajuttu" ja se on voimassa vuoden loppuun saakka. 

Pääset rekistöitymään tästä. Mainoslinkki: Nextory

Nextoryn sovellus toimii vain puhelimella ja tabletilla.

1 kommentti: