maanantai 14. helmikuuta 2022

Bernard Cassiere -Spirulina Youth Care, ikääntyvän ihon hoitoon

 /Bernard Cassiere tuotteet saatu pr-testiin /

En voi oikeasti uskoa, kuinka paljon ihoni on alkanut iän myötä kuivumaan. Talvi on kaikista pahin ja tuntuu että jatkuvasti saisi läträtä iholle lisää kosteutta. Muistisääntönä muistettakoon, että eri vuodenaikoina myös ihonhoitorutiinien tulisi muuttua. Helmikuun tavoitteenani on ollut panostaa ihonhoitoon laadukkailla tuotteilla ja pitää enemmän self-care hetkiä, sillä pakkanen ja kuiva huoneilma näkyy ihon kuivumisena heti. Sanomattakin on selvää, että ihoni prinsessapäiväyskin on jo mennyt, tässähän on kuningatarikä 45 jo saavutettu.

Tänään haluan kertoa mielipiteitäni Bernard Cassiere -Spirulina Youth Care hoitolinjasta, joka on kehitetty ikääntyvän ihon hoitoon. 

Bernard Cassiere on ranskalainen kauneushoitolasarja, jonka tuotteita voi ostaa kauneushoitolasta (katso lähin jälleenmyyjäsi täältä). Valikoimasta löytyy tehokkaita kasvojen hoitotuotteita, jotka ovat suunnattu eri ihotyypeille ja erilaisiin iho-ongelmiin. 

Spirulina Youth Care -hoitolinja on kehitetty vastaamaan erityisesti ikääntyvän ihon tarpeisiin. Linjan teho perustuu Spirulina-levän uutteeseen, joka antaa iholle suojaa stressiä vastaan ja auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä.

 

Sérum – Kiinteyttävä tehoseerumi on tehokas seerumi, joka täyteläistää ihon ja siloittaa juonteita sen sisältämän hyaluronihapon ja jojobaöljyn vuoksi. Ihomme menettää ikääntyessämme kosteutta ja kykyä sitoa vettä, mikä näkyy ihon veltostumisena. Hyaluronihapon tärkein tehtävä on sitoa vettä ihoon ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Seerumi levittyi iholle ihanasti ja antoi janoiselle iholleni sen tarvitseman kosteuden. Tuoksu on ylellisen raikas, tykkään!

Crème contour yeux –  Kiinteyttävä silmänympärysvoide

Silmänympäryksen iho on kasvojeni se kohta, johon ensimmäiset iän tuomat juonteeni syntyivät. Olen käyttänyt silmänympärysvoiteita 25-vuotiaasta saakka ja etsinyt täydellistä tuotetta. Se, mitä milloinkin olen täydelliseltä silmänympärystuotteelta toivonut ja vaatinut, on vaihdellut vuodenaikojen ja joskus jopa päivien mukaan. Tällä hetkellä kosteutus on nro1. Spirulina Youth Care -linjan silmänympärysvoide on extrakosteuttava, joka on erityisen tärkeää ikääntyvälle iholle. Voide on kuitenkin kevyt eikä missään nimessä rasvaisen tuntuinen. Aivan ihana voide, joka sujahti ihoon jälkiä jättämättä ja sopii myös meikin alle!


  ​Crème confort –  Kevyt hoitovoide

 Kevyt koostumus sopii käytettäväksi aamuin ja illoin. Tuotteessa on ihana, kevyt ja raikas tuoksu, josta tykkään kovasti. Jättää iholle raikkaan, hieman viileähkön tunteen. Voiteen koostumus on helposti levittyvä ja imeytyy ihoon nopeahkosti.


 Täysin uudenlainen tuote Bernard Cassierella on:

La poudre exfoliante douce - Hellävarainen kuorintajauhe. 

Silkinpehmeä kuorintajauhe sisältää ihoa hellävaraisesti kuorivaa sitruunahappoa sekä riisi- ja kaurajauheita. Tuotetta otetaan pieni määrä kämmenelle, lisätään pari tippaa vettä, hierotaan kasvoille ja pestään pois. Tuote jättää ihon todella pehmeäksi, kirkkaaksi ja raikkaan tuntuiseksi. Soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle sekä tulehtuneelle akneiholle.

Kaikenkaikkiaan Bernard Cassier -Spirulina Youth Care -linjaan on ollut ihana tutustua. 

Bernard Cassiere, aion olla onnellinen kanssasi  ja ikääntyä kauniisti!

Tässä kaikki tällä erää, kiitos kun luit!

Yhteistyössä: https://www.bernardcassiere.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti