sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kesäillan piknikillä +alekoodi Pikku Mineaan
Ihanan ruusukepannan tyttärelleni on ommellut ystäväni Heidi (ripaus tunnelmaa -blogista).Nyt kun on ollut näitä ihania lämpimiä päiviä, niin kesävaatteet ovat olleet jo kovassa käytössä. 
Pikku Minean Johanna lähetti tyttärelleni Italialaisen iDO -malliston vaatteita, joista ollaan tykätty ihan hurjasti! Malliston vaatteet ovat ihanan suloisia ja niissä on sopivasti tyttömäisiä juttuja kuten 
pitsiä, röyhelöä ja strasseja! 

Vietimme perheen kesken erään ihanan alku-illan arboretumin puistoaluella piknikillä.
Alue ja sen ympäristö kaikkine ruusutarhoineen on ihastuttava kohde eväsretkille, yksi perheemme suosikeista Tampereen alueen piknikki paikoista! Tyttäreni kutsuu tuota puistoaluetta Prinsessa Ruususen puistoksi, aika hauska oivallus alle 2-vuotiaalta lapselta! 

Ja sitten takaisin vaate juttuihin...!

Yhteistyökumppanini Pikku Minean Johanna kertoo näin:
"Itselleni tärkein asia on asiakaspalvelu. Haluan palvella asiakkaita yksilöllisesti ja pyrin toteuttamaan heidän toiveitaan mahdollisuuksien mukaan. Verkkokauppaa ajatellen pyrin nopeuteen eli tilaukset lähtevät mahdollisimman nopeasti, arkisin usein saman päivän aikana kun tilaus on tullut, mutta viimeistään seuraavana päivänä. Itsehän olen aloittanut Pikku Mineassa uutena yrittäjänä 1.2.2014 alkaen ja perustin kivijalkamyymälän, minkä ovet aukesivat asiakkaille 1.3.2014. Tällä hetkellä Pikku Minean valikoimiin kuuluu seuraavat merkit: Blaa!, Claire & Hust, iDo, Kinderit, Lenne, Mayoral, Me Too, Ticket Outdoor, Wheat, Olimpias. Sen lisäksi myymälässä on tarjolla  Hansebux farkkumallisto, Meltonin sukkatuotteet -sekä tossut ja Sterntalerin käsinuket."

Ja tähän luppuun yksi herkkupala teille! 
Nyt kannattaa klikkailla itsensä osoksille Pikku Mineaan, sillä koodilla: BLOGI14 
saa -20% alennusta koskien KAIKKIA tuotteita!!! 
Alennus on voimassa 25.5.-30.6.2014.

Pikku Minean verkkokauppaan pääset Tästä: (klik)

*Postaus on tehty yhteistyössä Pikku Minean kanssa*


6 kommenttia:

 1. Ihana tyttönen siellä kauniissa vaatteissaan ja asusteissaan! :) Arboretum on kyllä kaunis paikka kesällä! Siellä tuli käytyä monesti siellä päin asuessamme. Mukava olisi arboretumissa lastenkin kanssa käydä joskus, kun näiltä raksakiireiltä ehtisi :)

  VastaaPoista
 2. OI, mitkä suloiset kuvat suloisesta tytöstä niin kauniissa vaatteissa!!♥
  Hyvää pyhäpäivää!:)

  VastaaPoista
 3. Voi ko sulonen tyttönen ja suloset vaatteet on saanut päälleen. Mitä voi pieni prinsessa enää enempää toivoa, kuin maukkaita mansikoita mussuttaa kesäillassa!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat, joista jokaisesta saisi kynällä pienen novellin!
  Kaunista ja lämmintä jatkoa kesään!

  VastaaPoista