torstai 29. toukokuuta 2014

Voittajat!


Suuren suosion saanut Lankamaailman kanssa järjestetty arvonta on nyt päättynyt, kiitos kaikille osallistujille! Arpalippujen yhteenlaskettu määrä ylitti reippaasti kolmesataa ja kaksi onnettaren suosikkia ovat tässä:


 Pääpalkintona arvottiin ihana virkkuukoukkusetti Waves Knit Pro, jonka voittaja on Pizzicato! Onnea!


Lohdutuspalkinto, kaksi kappaletta Waves virkkuukoukkuja voitti Kesänaapuri, onnea sinullekin!


Pizzicato ja Kesänaapuri, laittaisitteko osoitteenne minulle sähköpostiin, niin saadaan palkinnot postiin :)
Osoite on: prinsessajuttu(at)gmail.com

Arvontapostauksessa kysyin suosikkilankojanne Lankamaailman valikoimasta, ylivoimainen suosikki lukijoiden keskuudessa on Blend Bamboo!

"Hjertegarnin Blend Bamboo on suosittu bambupuuvillasekoitelanka. Eikä ihme, koska lanka on yhtä aikaa pehmeää, kiiltävää ja helposti neulottavaa. Blend Bamboon värikartassa on lähes 30 kaunista väriä kesäisistä pastellisävyistä tummiin ja voimakkaisiin väreihin. Pehmeinä, hengittävinä ja konepestävinä lankoina bambupuuvillasekoitteet sopivat erinomaisesti vauvojen ja lasten, mutta toki myös akuisten neuleisiin. Blend Bamboon paksumpi "sisarlanka" on Bommix Bamboo. Vinkki: Blend Bamboosta neulot hauskat ja kätevät tiskirätit!"
(Tuotekuvaus: Lankamaailma)

Kiitos myös yhteistyökumppanilleni Lankamaailmalle arvonnan mahdollistamisesta!

*Postaus sisältää mainoslinkin*

4 kommenttia:

  1. Aikomuksenani ois virkata tulevalle vauvalleni kaukaloon matkustuspeitto. Mitä lankaa suosittelisit? Ei mitään kauhean ohutta muttei liian paksuakaan, sillä ompelen toisellepuolelle trikoisenkankaan. Peitto ei sais siis olla raskas :)

    Terkuin pitkään anonyyminä lukijana ollut ;)

    VastaaPoista
  2. Hei! Blend Bamboo on hyvä, samoin Bommix bamboo. Taatusti ihana ja kokeilemisen arvoinen valinta olisi myös tämä: http://lankamaailma.fi/tilda-50g-svarta-faret.html

    VastaaPoista