maanantai 12. toukokuuta 2014

Tyttären vaalea mekko ja pitsivetoketjutPitkään aikaan en ole ommellut vaatteita, vaikka vaatetusalan artesaani olenkin. 
Ehkä joskus aikoinaan ompelin vaatteita niin paljon, että tämä taito "täytyi hyllyttää" hetkeksi siinä toivossa, että jospa se innostus sieltä takaisin tulisi jossain vaiheessa!

Helposta mallista oli hyvä aloittaa vaatteiden ompelu pitkän ajan jälkeen ja innoittajina mekkoon toimivat Heidin tekemä röyhelömekko (klik), sekä palava halu päästä kokeilemaan pitsivetoketjuja, jotka olivat ihan uusi tuttavuus ainakin minulle!
Pitsivetoketju ommellaan suoraan kankaan oikealle puolelle. Aivan huippu keksintö kaikille niille, jotka eivät niin kovasti tykkää tavallisten vetoketjujen ompelusta.


Pitsivetoketjut ovat Ullakasta. Värivalikoima on hyvä, 24 eri värivaihtoehtoa!

 "Japanilaisista tilkkutöistä tuttu pitsireunainen vetoketju. Pitsivetoketju on kaunis vaatteiden tai pienten laukkujen yksityiskohtana. Pituudet 20cm ja 30cm."
(Teksti: Ullaka)

*Postaus sisältää mainoslinkin*

10 kommenttia:

 1. Huippujuttu toi vetoketju! Miten oot tehnyt noi olkainnauhat, peruskankaasta vaiko jostain " kanttinauhasta" ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaimet ja muutkin kanttaukset helmaa lukuunottamatta on trikookanttinauhaa. Koskikeskuksen Merlettosta ostettu, siellä on hyvä valikoima.

   Poista
 2. Kaunis mekko! Pitsivetoketju sopii siihen kuin nenä päähän.

  VastaaPoista
 3. Oi, mikä mekko ja upea keksintö nuo pitsivetoketjut! Ihan uusi tuttavuus minulle. Itse en ole ommellut ikinä mekkoa, mutta olen harkinnut semmoisen ompelemista tytölle. Saas nähdä, mitä siitä tulee :)

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko!
  Ja aivan mahtavat nuo pitsivetskarit, oli mullekin ihan uusi juttu :)

  VastaaPoista
 5. onpa kaunis , mekko sekä vetoketju :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis! Ja mulle on myös ihan uus juttu tuo pitsivetoketju! Ehkä sittenkin uskaltaudun kokeilemaan niitä mekkojen ompeluja :D

  VastaaPoista
 7. Nätti mekko ja ihania vetoketjuja. Aion ehdottomasti kokeilla!:)

  VastaaPoista