tiistai 1. heinäkuuta 2014

Pannunaluset "stjärna"


Keittiöjuttuja tällä kertaa...





Lanka: Home Sweet Home
Koukku: 6,5

Jos tykkäät virkata paksumpia lankoja tai matonkuteita, niin aivan taatusti tykästyt tähän ihanan pehmeään Home Sweet Home lankaan. Näin kävi ainakin minulle! 
Materiaalit: 55% puuvilla, 45% akryyli. 
Värejä löytyi muutamia, ainakin pinkkiä, valkoista ja harmaan eri sävyjä.

Lankaa myy ainakin Tampereen Lankamaailma, valitettavasti sitä ei löytynyt heidän nettikaupastaan.
Ohje pannunalusiin on saatavilla myöskin Lankamaailmasta. Ohje löytyy lehtisestä, johon on erikseen koottu juuri tälle langalle suunnitellut mallit. Ohjelehtinen on ruotsinkielinen, mutta Lankamaailman tytöt ovat suomentaneet sen, (tack så mycket!!!) sillä täytyy tunnustaa että en olisi muuten ymmärtänyt montaakaan sanaa, vaikka Pohjanlahden rannikolta olenkin kotoisin :)

Suosittelen tätä lankaa, ihanan pehmoinen!

*Postaus sisältää mainoslinkin*


8 kommenttia:

  1. Tyylikkäät aluset! Lanka vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta. Valmista luulisi tulevan tuolla paksuudella nopeasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kyllä tosi nopeatekoiset, en katsonut aikaa virkatessa mutta veikkaisin kovasti alle puoli tuntia/kappale! :)

      Poista
  2. Hei!!

    Ihanat sivut sinulle. Olen vasta aloitteleva virkkaaja - kesän kynnyksellä virkkasin isoäidin neliöistä kesäkassit itselleni ja tyttärelleni, sekä yhden lahjaksi pikkuneidille. Nyt olen etsinyt uusia projekteja ja täältä löytyy paljon ihania ohjeita. Minäkin pidän yksinkertaisista ohjeista, jotka on helppo toteuttaa. Yhtä sinun kukkasta jo kokeilin - parikin kappaletta ja onnistui. Nyt odotan malttamattomana, että pääsen huomenna lankakauppaan. Ajattelin tehdä tiskiliinoja ja haluaisin tehdä myös pannunalusia sekä niitä kattausalusia - minullakin on kaapit pullollaan Pentikin Vanilja-sarjaa.
    Ohjeesi ainakin kukkaan oli ymmärrettävä - jos kerran minäkin vasta-alkajana ja vielä vasenkätisenä sen pystyin täysin ongelmitta toteuttamaan. Kiitos paljon!!!

    Tanja

    VastaaPoista
  3. Kattausliinojen perässä minäkin päädyin tänne, blogisi on täynnä upeita oivalluksia ja kauniisti toteutettuja töitä. Linkitin omaan blogiini kattausliinojen ohjeen, sillä näitä on minullakin nyt koukulla:-)

    VastaaPoista
  4. Heippa! Osaatko sanoa, montako tällaista pannunalusta tulee yhdestä kerästä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Elina! Kahdesta kerästä saa kolme pannunalusta.

      Poista