tiistai 9. syyskuuta 2014

Helmiä ja rusetteja




Pienistä erivärisistä lankakeristä virkkasin kivoja rusetteja tyttärelle.
Ohuella langalla ompelin hiussoljet kiinni rusetteihin.

Hiussoljet tilasin Omakoru -nimisestä verkkokaupasta, joka on helmien, korunosien, askartelutarvikkeiden ja välineiden verkkokauppa. Hupsista vaan, kun ajattelin ihan nopean tilauksen tehdä, niin liike olikin niin ihana ja valikoima aivan valtava, joten aikaa vierähti reippaasti toista tuntia!




 Ohueen satiininauhaan pujottelin valkoisia helmiä ja lopuksi nauha solmitaan rusetille, voiko helminauhan tekeminen olla enää tämän helpompaa?

 Lisäksi tilasin mm. värikkäitä puisia helmiä, joista on tarkoitus tehdä tyttären kanssa koruja. 
Yleensä tykkään melko hillityistä värisävyistä, mutta lapsen leikkikoruissa tämänkaltainen värikkyys sallittakoon!
2-vuotias tyttäreni on jo aika hyvä koruntekijä, hän valitsee helmen ja minä pujotan sen nauhaan :) 
Kivaa äidin ja tyttären yhteistä askartelua!





Pssst. Omakorussa tällä hetkellä kaikki tuotteet alennuksessa!

/ Postaus sisältää mainoslinkin /

12 kommenttia:

  1. voi miten ihana idea tuo rusetti=) saa ainakin sen värisiä rusetteja mitä tarvitsee! Ja ihania on myös nuo helmet.Meidän 3-vee neiti on jo hurjan taitava tekemään koruja itselleen ja niitä tulekiin oikeastaan viikottain väkerreltyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ulla! Rusetteja joka asuun, helppoa ja nopeaa! Oon tehnyt niitä lisää erivärisiä tämän postauksen jälkeenkin :) Helmiä on kiva pujotella omien prinsessojen kanssa :)

      Poista
  2. Onpa suloisia kaikki, täytyykin katsella mitä valikoimasta löytyisi, meillä olisi kova tarve pinneille ja hiuspannoille ja on pitänytkin katsella löytyykö niihin valmiita pohjia jotka voi itse koristella, siis pantoihin, pinnejä tiedän olevan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina! Näyttäisi olevan pantojakin myynnissä, helposti ja nopeasti löytyvät kun kirjoitat vasemmassa sivupalkissa olevaan pikahaku -laatikkoon hiuspanta. :)

      Poista
  3. Nämä on kyllä niin sieviä! Itsekin olen pinnannut tuollaiset virkatut rusetit Pinterestissä ja niitä on kyllä ehdottomasti kokeiltava vielä syksyn aikana. Noissa helmikaupoissa saa tosiaan kyllä kulumaan tunnin jos toisenkin helmiä katsellessa :) Löysin tämän blogisi ihan vasta pieni aika sitten, täällä on tosi kivoja juttuja tällaiselle kolmen tytön käsitöitä rakastavalle äidille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista! Ohjeita rusettiin on tosiaan vaikka kuinka, Molla Mills on tehnyt myös suomeksi. Mutta tosiaan rusetit on niin helppo tehdä, että ei siihen edes ohjetta tarvi... Silmukoita riviin vaan ;)

      Poista
  4. Mielettömän herkut nuo rusettipinnit! Ihan pakko ehkä kokeilla itsekin tehdä, joskus ;) Niin yksinkertaisen kaunis ja upea!!!!! Ja kiitos vinkistä, pitääkin käydä tutustumassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nina! Tämä verkkokauppalöytö oli kyllä semmoinen, että lisää haluan kokoajan... kolme tilausta olen jo tehnyt lyhyen ajan sisällä, aina tulee jotain uutta mieleen, mitä sitten haluan tilata... Hurahdin?

      Poista
  5. Kivoja askarteluvinkkejä! :) Kauniit helmet ja rusetit. Vitsit kun itselläkin olisi aikaa enemmän käsitöille! Ehkä talvella sitten! :D Mukavaa syksyä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvella on hyvä tehdä :) Mukavaa syksyä teillekin! :)

      Poista
  6. Voi miten ihania koruja :) Täältä löytyy myös kaksi pientä korujen rakastajaa (ja yksi isompikin ;) ) Täytyisi taas tyttöjen kanssa tehdä kaulakoruja, ne on niin ihanan helppojakin. Mun sormissa kun ei virkkuukoukut pysy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korut on kivoja tehdä tyttöjen kanssa. Muistan ajan kun minulla ei vielä ollut omaa lasta, siskon tyttöjen kanssa iso juttu oli aina se kun tein heidän kanssa yhdessä koruja :) Ihania aikoja nekin!

      Poista