perjantai 28. marraskuuta 2014

Joulukalenteri diy + Maker's Market
Tyttären joulukalenteri on tänä vuonna itse tehty. Pähkäilin ostokalenterin ja itsetehdyn välillä, miettien kumpi olisi järkevämpi vaihtoehto 2,5-vuotiaalle, ja lopulta halu tehdä itse voitti!
Ihan helppotekoinen ja simppeli kalenteri syntyi paperipusseista, koristenauhoista, kakkupapereista ja tarroista. Valmiit pussit on tarkoitus laittaa naruun roikkumaan ja ripustaa seinälle. 
Jokaisessa pussissa on suklaanamia plus pieniä aarteita. 
Aarteista osa on itsetehtyjä, osa ostettuja ja muutama myös blogin kautta saatuja. 
Pahoittelut siitä, kun kuvia ei ole kuin nuo kaksi jotka kuvasin tekovaiheessa viime viikolla. Nyt kuvauskeli ainakin täällä meilläpäin on niin pimeä ja harmaa että annankin kameran pysyä kaapissa nyt ihan suosiolla... Toivottavasti ilma kirkastuu ja saan kalenterin kuvattua paremmin tässä joku päivä, ihan paikallaan ripustettuna! Ihan huippua, minä pääsin mukaan Maker's Marketin rentoon ja mukavaan porukkaan, joista osa onkin tuttuja bloginimiä! Itse laitoin myyntiin muutamia virkkauksiani, joululahjaksikin sopivia herkkuja ja virkattuja lasinalusia. Varsinkin nuo virkatut herkut ovat olleet kovassa suosiossa ja niitä onkin tulossa lisää jossain välissä. Näitä on nyt siis saatavilla Maker's Marketista, niin kauan kunnes tuotteita riittää.

"Maker’s Market on uudenlainen kauppapaikka käsitöiden ja kierrätyksen ystäville, jossa myydään itse tehtyä ja käytettyä tavaraa kirppishengessä. Maker’s Market toimii ilmoitusalustana ja maksu sekä toimitus tapahtuvat myyjän ja ostajan välillä. Tuotekategoriat ovat sisustus, lasten tuotteet sekä vaatteet ja asusteet. Myyjinä on taitavia käsillä tekijöitä, kierrätyksen kannattajia ja osaavia visualisteja, jotka valitaan palveluun käsin." Teksti: Maker's Market

Jos haluat seurata Maker's Marketin uusia tuulia ja uutuustuotteita, voit seurata Maker's Marketia

11 kommenttia:

 1. Ihania juttuja oot jälleen tehnyt! :) Ja onnea Maker's Marketiin pääsystä! Kattelinkin jo tuotteitasi ja pitääkin niitä mainostaa ihmisille ;) Varmasti menevät kaupaksi :)

  VastaaPoista
 2. Voi niiin ihanalta näyttää tuo itsetehty joulukalenteri! Juuri sinun näköisesi, ihan tekisi mieli kurkistella pussukoiden sisältöä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! :) Hih, voidaan katsella pieniä aarteita myöhemmin ;)

   Poista
 3. Tosi kaunis joulukalenteri! Kivan erilailla olet koristellut pussit, mutta kuitenkin käyvät hyvin yhteen. :)

  VastaaPoista
 4. Hauska, kun mulla kans tumoren paperipussi diy kalenteri. :D Pojalle tein oman, ihan itse taittelin pussit. ;D Tytöllä on monta vuotta sitten tekemäni tossu joulukalenteri, :D Ihanan näkönen kyllä tuo sun.. Onnea kun pääsit mukaan tuohon makers marketiin! :)

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Voiko sinulle laittaa sähköpostia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kyllä voi :) prinsessajuttu(at)gmail.com

   Poista
 6. Kauniit on joulukalenterin pussit! :)

  VastaaPoista