sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Pari kuvaa messuilta


Kädentaidot messut tältä vuodelta on nyt takanapäin ja messutarjonta oli tänäkin vuonna antoisa, innostava ja inspiroiva! Kaksi päivää siellä tuli kierreltyä ja ostoksia tehden, lauantaina ihan itsekseni ja sunnuntaina kahden käsityöbloggaaja ystäväni kanssa.
Kamerakin oli mukana, mutta perinteisesti se unohtui laukkuun... sitä kun niin kovasti keskittyi hypistelemään ja kiertelemään, -sekä juttelemaan näytteilleasettajien kanssa, että kuvaaminen yksinkertaisesti vain unohtui! Kuvasaldo jäi siis aika laihaksi, mutta onneksi nyt edes muutama kuva löytyy!

Villa Linus

Villa Linus Ninan tekemiä ihania virkkauksia... olen sanaton... niin ihania! Ihailen suuresti Ninan tekemiä töitä ja yrittäjyyttä. Oli kiva myös jutella ja vaihtaa ajatuksia. :)
 Näitä ihanuuksia löytyy myynnistä Maker's Marketista.

PaaPii Design

Pieni pirteä käsityöputiikki, Paapo


Sisustuskoruja kierrätysalumiinista, Mari Puttonen.

 Ja yksi räpsy karkkineuleista.


Harmitus sentään, kun itsellä jäi kuvaaminen niin vähäiseksi.
Mutta hei, Hupsistarallaa -blogista löytyi aivan upeita kuvia karkkineuleista, joten sieltä kannattaa käydä kurkkaamassa upeita karkkineuletöitä!


1 kommentti:

  1. Harmi, kun tuonne ei ehtinyt lähteä. :) Onneksi voi ihastella messukuvia näin blogien kautta. Ihania tuotteita näissäkin kuvissa! :)

    VastaaPoista