torstai 27. marraskuuta 2014

Joululahjavihjeitä


Nyt on taas se aika vuodesta, kun haluamme ilahduttaa kanssaihmisiämme pienillä lahjoilla.
Itse yritän saada lahjahankinnat valmiiksi viimeistään joulukuun puoleenväliin mennessä, niin jää sitten muuhunkin aikaa, joulun valmisteluthan eivät ihan heti lopukaan :)
Sen verran mukavuudenhaluinenkin olen, etten erityisen mielelläni lähde täpötäysiin tavarataloihin jonottamaan, vaan mielummin katselen leluja ja muita lahjoja kaikessa rauhassa verkkokaupoista ja teen ostokseni samalla lämmintä glögiä juoden.

Kokosin muutamia ideoita blogini yhteistyökumppanin Rokkibeibin valikoimasta.


1. Fantasiapalikkajuna
Puinen junanveturi ja kaksi vaunua, johon voi kuormata hauskanvärisiä palikoita kyytiin! 14 osaa.2. Ruuvattavat eläimet
Iloiset puusta valmistetut ruuvattavat eläimet. Palat ovat kevyesti ruuvattavissa ja paloja voi yhdistellä kaikkien eläimien kesken.


3. Pujoteltavat palikat
 Tarkkuutta ja näppäryyttä opettava pujottelulelu. Pakkauksessa 30 palikkaa ja kaksi nauhaa. Nauhassa pujottelua helpottava puinen puikko.


4. Pintoy puinen keinuhevonen Ihana keinuhevonen, joka meiltäkin löytyy. Tytär on tykännyt tästä ihan hirmuisesti ja keinuttelee sillä kyllä lähes päivittäin. Viime jouluinen lahja tyttärelle, jota voin suositella muillekin pienille, 1-vuotiaasta eteenpäin.5. Proud Mama korut Ihana lahjaidea äidille / vaimolle / tai tietysti itselle!
Maailmanlaajuisesti myyty ihana korusarja, jonka idea on näyttää montako lasta sinulla on ja ovatko he tyttöjä vai poikia. Itselläni tämä koru (vaaleanpunaisella lasihelmellä) on useimmiten kaulassani, koska olen äärettömän ylpeä pienestä tyttärestäni ♥ ja toki koru on myös kaunis!

Kurkkaa myös Rokkibeibin omat lahjavinkit, tästä!

Rokkibeibissä on tällä hetkellä on meneillään tarjous -15% yli 20€ tilauksista.
Alekoodi on JOULUALE15
ja se on voimassa 10.12.2014 asti.

Joko teillä alkaa olla joululahjahankinnat jo pulkassa, tai edes mietinnässä?

/ Yhteistyöpostaus /

3 kommenttia:

  1. Nuo lasten palikkalelut on kyllä hyviä, en olisi etukäteen uskonut kuinka suuren suosion meillä palikat saa, ja viihdyn miekin niiden seurassa :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä puiset lelut on niin paljon kivampia ja kestävämpiä kun muoviset... Hyviä joululahjaideoita siis!

    VastaaPoista
  3. Puulelut on kyllä minunkin suosikkeja, kestäviä ja paljon kivemmannäköisiä kuin muoviset! Meillä kyllä tänä vuonnakin tulee joulukuusen alla olemaan puisia leluja ja sitten myös... no itsetehtyjä tietenkin! :)

    VastaaPoista