perjantai 15. toukokuuta 2015

Baby shower -juhlat

Eilen vietettiin ystävälleni yllätyksenä järjestettyjä baby showereita eli vauvakutsuja. Juhlapaikkana oli ystäväni kälyn koti ja hän oli koristellut kaiken todella kauniisti. Teemavärinä oli minttu, musta ja valkoinen ja koristelujen teemana oli "cool panda". Tarjolla olevat ruuat ja juomat olimme hankkineet nyyttärimeiningillä ja lahjaksi keräsimme rahaa äidin hemmottelua ja vauvatarvikkeiden ostoa varten. Juhlia vietettiin isolla naisporukalla, joista suurin osa oli kotiäitejä. Menossa mukana oli myös kolme suloista tyttövauvaa.

Menu:
Grillattuja herkkuja, hedelmä -ja vihannesvartaita, salaattia, virvoitusjuomia, mehuja, kahvia, mutakakkua, kakkutikkareita, muffinseja, karkkia ja suklaata, sipsiä, popcornia ja dippiä.

Ohjelma:

Vauvakuvien tunnistus
 Jokainen toi mukanaan oman vauvakuvansa, joista ystäväni arvuutteli kuka kukin on.

Vauva Alias sanaselityspeli
Edellisenä iltana askartelin Vauva Alias kortit. Pelin kulku meni siten että jokainen vuorollaan selitti vauvaan sekä raskauteen liittyviä sanoja ja nopein tietäjä sai kortin itselleen. Lopuksi kortit laskettiin ja kolme parasta pelaajaa palkittiin.

 Arvuuttelua
Jokainen kirjasi arvauksensa lapsen sukupuolesta, syntymäpäivästä, pituudesta, painosta ja tulevasta nimestä.

Vauvavisa
Huumorilla höystettyjä kysymyksiä, joihin jokainen pääsi vastaamaan ja paras palkittiin.

Vaipanheitto
Siinä odottava äiti heitti vaipan samaan tyyliin kuin morsian heittää morsiuskimpun ja vaippaan oli kirjoitettu "sun vuki".


 Meillä oli huikean hauska ilta, iso kiitos kaikille mukana olleille! :)

9 kommenttia:

 1. Niin kauniit koristeet ja muutenkin näyttää ihanilta Baby Showereilta <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Aidafoun! Koristeet olivat kyllä ilo silmälle muutenkin niin kauniissa ja harmonisesti sisustetussa kodissa <3 Ystäväni käly oli onnistunut tosi hienosti koristeluissa, niin oli kaikki kaunista! Ja tämänkaltaiset juhlat ovat muutenkin kivoja ja hauskoja järjestää :)

  VastaaPoista
 3. Oi, on ollu kauniit juhlat teillä! Itse en ole kertaakaan vielä päässyt baby showereihin! Kiva ohjelma ja uskomattoman hienot koristelut! Mistä tuollaista pilkullista silkkipaperia saa? Meillä olis synttärijuhlat tulossa kesäkuun alussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilkullista silkkipaperia myydään Ikeassa.
   Kivoja synttärijuhlia teille! Meillä juhlitaan myös synttäreitä kesäkuussa, tyttären 3 v-juhlia! :)

   Poista
 4. Voi miten suloisen näköise baby showerit <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteistanne! :) :) :)

  VastaaPoista