lauantai 9. toukokuuta 2015

Lankoja ja lankakoreja


Käsityöbloggaajien illanvietossa yksi hauska puheenaihe oli se, kuinka paljon kukakin meistä omistaa lankoja. Tosi monella lankaa pursusi yli äyräiden ja mieleenpainuvin saldo oli 33 kg. Itselläni lankavarasto ja sen saldo on todella laiha moneen muuhun bloggaajaan verrattuna ja lankojen määrä pysyy kutakuinkin vakiona, uutta tulee tilalle samaan tahtiin kuin sitä kuluu. Tein mielenkiinnosta lankainventaarion hetki sitten saadakseni selville oman lankasaldoni ja tulos oli...alle 6kg. Ei ollenkaan paha, eihän?

Kuvasin osan langoistani näissä yksinkertaisen tyylikkäissä Zinotin valmistamissa Mayn-sisustuskoreissa, jotka olen saanut yhteistyön merkeissä.
Monelle sisustusihmiselle korit ovat varmaankin tuttuja ja monessa blogissa niitä onkin vilahdellut erilaisissa käyttötarkoituksissa -ja kohteissa, aina keittiöstä lastenhuoneeseen ja kylpyhuoneeseen saakka. Itselleni ne päätyivät lankakoreiksi ja tykkään kyllä ihan hirmuisesti ajatuksesta, ettei kauneimpia lankoja enää tarvitse piilotella laatikoihin ja kaappeihin, vaan nyt ne saavat tyylikkäästi olla esillä!

  Isossa korissa voisi säilyttää myös käsityö/askartelulehtiä...

Mayn sisustuskoreja on saatavilla mustana ja valkoisena, kahta eri kokoa:
S kokoisen korin mitat ovat 23x23x15cm
ja M kokoisen mitat ovat 30x37x20cm.
Mayn koreja ja muita tuotteita myydään mm. Stockmannilla, useissa sisustusliikkeissä ja nettikaupoissa, kaikki jälleenmyyjät löydät täältä.


Mayn korit on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

 / Yhteistyöpostaus /

3 kommenttia:

 1. Ihanaa, kotimaista työtä pitää nyt ehdottomasti kannattaa!
  Tuo 33 kg kuulostaa aika paljolta:)
  Mukavaa lauantai-iltaa Mira!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Mukavaa lauantai-iltaa sinullekin :)

   Poista
 2. Wau, suomalaisia koreja! Hyödyllistä ja kaunista.

  VastaaPoista