sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Luukku 20. Omaa aikaa


Jokainen meistä tarvitsee omaa aikaa. Sitä aikaa, kun saa olla ihan yksikseen ja tehdä niitä asioita mistä eniten tykkää. Tyttären ollessa pienempi, oma aikani oli e r i t t ä i n kortilla, ja käytin sen lähestulkoon aina bloggaamiseen ja käsitöiden tekemiseen. Muistan kuinka aivot olivat väsymyksestä niin jumissa, että saatoin istua tietokoneen äärellä pitkiäkin aikoja, enkä saanut postauksiini mitään tekstiä aikaan, no ehkä lauseen tai pari. Käyn toisinaan blogissani katselemassa vanhoja postauksiani ja naureskelemassa yli kolme vuotta vanhoille jutuilleni. Kirjoittaminen ei koskaan ole ollut vahvimpia puoliani, mutta luojan kiitos jotain pientä kehitystä on silti vuosien varrella tapahtunut!

Nautin molemmista edelleenkin, bloggaamisesta ja käsitöiden tekemisestä. Nyt tuota kuuluisaa omaa aikaa itselläni on huomattavasti enemmän, jopa kokonaisia päiviä. Kuten esimerkiksi tänään

Tänään olen virkannut, neulonut, ommellut, kuunnellut musiikkia,
puhunut puhelimessa muutaman tärkeän ja rakkaan kanssa, ja välillä vain nauttinut hiljaisuudesta. 
Olen juonut monta kuppia höyryävää kauneusteetä, syönyt raakasuklaata viltin sisään kääriytyneenä ja samalla lukenut kirjaa. Nyt alan neulomaan pitkästä aikaa jotain itselleni ja taidanpa keittää vielä kupillisen teetä. 
Muistakaa nautiskella ja olla lempeitä myös itsellenne!


/ Raakasuklaat ja teet saatu Ruohonjuuresta /

3 kommenttia:

  1. Paljon olet ehtinyt tänään tehdä. Välillä on tosiaan kiva viettää päivä ihan omilla ehdoilla.

    VastaaPoista
  2. Ihania herkkuja sulla! Oma aika on niin tärkeää. Mä nautin etenkin iltaisin kodin hiljaisuudesta kun lapset ovat nukkumassa. Näin joulun alla sytyttelen aina tuikkuja, lämmitän glögiä ja käperryn viltin alla lehtien, telkkarin tai nettisurffailun pariin.

    VastaaPoista