tiistai 8. joulukuuta 2015

Luukku 8. Tyttöjen hiusjuttuja (sis.alekoodin)Voi, tämä kirja on niin ihana! Puskaradion kautta kuulin ensimmäistä kertaa Matti Airolan
Isin ja tyttöjen lettikirjasta, ja kohta se olikin jo niin iso hitti, että se myytiin loppuun joka paikassa. Kirjaa painettiin toinen painos, sitten kolmas, ja nyt sitä on painettu jo neljäskin painos. Huikeaa! Ja toki se piti meillekin saada. Ostin kirjan Glitteristä, ja voin kertoa, että monen monta ihanaa ja erilaista lettiä on tyttären kutreille jo tehty. Ja arvatkaas, kuka ne on tehnyt? Ei, en minä, vaan tyttären isi.
Siitä on ihan ilmiselvästi muodostunut heidän kahden välinen juttu.

"Helppoja letitysohjeita isiltä isille, tyttärille, äideille ja isovanhemmille  
Erilaiset letit ovat nyt in ja pop niin lapsilla kuin aikuisillakin. Letittäminen on myös täydellistä yhteistä ajanvietettä vanhemmille ja lapsille: letittäminen on paitsi hauskaa myös rauhoittavaa ja ihan ilmaista puuhaa, joka tuntuu mukavalta ja jonka kaunis lopputulos ilahduttaa sekä letittäjää että kampauksen kantajaa. Tässä suloisessa letityskirjassa opastetaan letittämisen saloihin selkeiden piirroskuvien ja kauniiden tunnelmakuvien avulla. Kirja sisältää kolmekymmentä ohjetta, ja se on jaettu lukuihin erilaisten lettityylien mukaan. Mukana on myös vinkkejä lyhyempien hiusten letittämiseen." 
( Teksti ja kirjan kansikuva / Kustantamo S&S )

 Kirjaa on kustantamon sivujen lisäksi myynnissä muissakin verkkokaupoissa, kuten esimerkiksi Adlibriksessä jossa se on yksi vuoden myydyimmistä kirjoista. Kivijalkaliikkeistä kirjaa myyvät kaikki kirjakaupat sekä lähes kaikki marketitkin kautta maan. Lisäksi kirjan voi ostaa kaikista Glitterin myymälöistä.

Jos sinulla ei ole vielä tätä ihanaa kirjaa, ja haluat saada sen superedullisesti, niin nyt kannattaa hyödyntää huikea alekoodi -40%, jonka sain teitä varten blogini joulukalenteriin!

Alennuskoodi (voimassa jouluun 2015 asti):
Matti
Alennus: -40 % (ovh 29e)
Verkkokauppa: http://kustantamo.sets.fi/kirjat/isin-ja-tyttojen-lettikirja/ Isin ja tyttöjen hiushommat löytyvät myös Facebookista, Instagramista ja
suosittelen kurkkaamaan myös Matin kirjoittaman blogin: Isin ja tyttöjen hiushommat

 Lopuksi vielä pari kuvaa virkkaamistani hiusruseteista.


6 kommenttia:

 1. Huikea joulukalenteri sinulla! On niin mukava seurata postauksiasi ja runsasta tekemisen meininkiä! Ei aina kerkee kommentoimaan, mutta mukana ollaan! -Ride-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Ride, kiitos ihanasta viestistäsi :)

   Kiva, kun viihdyt mukana <3

   Poista
 2. Tilasin kirjan, sivuilla ei lue että kauan menee toimituksessa.. Osaatko sanoa yhtään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Sitä en osaa sanoa, mutta uskoisin toimituksen olevan nopea, sillä neljännen painoksen kirjat ovat juuri saapuneet painosta.

   Poista
 3. Todella ihana ja mielenkiintoinen, inspiroiva joulukalenteri! Kiitos! :) olitte 6päivä hamahelmeilly..mistähän ne niin ihanat kaksväriset hamahelmet on?
  -SaraKe-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SaraKe! <3
   Hamahelmet ostin Tigeristä :)

   Poista