keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Mitä lahjaksi 4-vuotiaalle?


Play Mais ja muita lahjavinkkejä


Palataan hetkeksi vielä synttäritunnelmiin, ja keskitytään nyt lahjoihin.

Meidän neljävuotiaamme tykkää askartelusta, leipomisesta ja muusta puuhailusta. Askartelutarvikkeet, muovailuvahat sekä luovuutta ja mielikuvitusta aktivoivat tuotteet ovat tyttärelle mieluisia lahjoja. Luin ensimmäisen kerran PlayMaisista toisen blogin kautta, ja koska emme olleet niitä aiemmin kokeilleetkaan, niin toki asia piti heti korjata ja tilata laatikollinen PlayMaiseja.
Tyttären synttäripaketista löytyi siis PlayMais - World - Princess.

 "PlayMais on luonnollinen ja monipuolinen luomismateriaali lapsille, joka on 100% biohajoava ja siten ympäristöä rasittamaton. Se on valmistettu maissijauhosta, vedestä ja elintarvikeväristä.  PlayMais:ia voidaan uudelleenmuovata, puristaa, leikata ja periaatteessa muovata mihin muotoon tahansa. Kostuttamalla pinnan hellävaraisesti palaset tarttuvat toisiinsa, ja moniin erinäisiin pintoihin: paperiin, pahviin, maalauksiin, lasiin, jopa kukkaruukkuihin."

 PlayMaisista tuli heti ihan hitti meillä ja ehdottomasti suosittelen sitä kokeilemaan, mikäli teilläkin tykätään taiteilla ja tehdä luovia juttuja lasten kanssa. Pinterestistä kannattaa kurkata ideoita, varsinkin isommat lapset voivat ottaa sieltä vinkkejä. Tässä esimerkkinä Pinterestistä bongattuja ideoita: https://fi.pinterest.com/muttimamma/kids-crafts-playmais/

Tässä on vähän listattuna meidän neljävuotiaan muitakin lahjatoiveita. Näistä osa laitettiin synttäripakettiin ja osan ilmoitin sukulaisille, kummeille ja niille ystäville, jotka halusivat lahjavinkkejä. Frozen Elsa - puku 3-4v. löytyi myös tyttären synttäripaketista, ja se saikin olla koko juhlapäivän hänen yllään. Frozen Elsa mekko on yksinkertaisesti kaunein mekko joka tyttäreltä löytyy, mikäli häneltä kysytään! Prinsessavaihe meneillään, jep!

Disney Frozen - Potkulauta on ollut tämän kesän coolein menopeli. Potkuttelu pysyy 4-vuotiaallakin hallinnassa ja kevyt potkari on helppo ja kätevä kuljettaa mukana, sillä sen saa kasaankin. Erittäin mieluinen lahja tämäkin!

My Little Ponyt, Ty-pehmolelut, askartelutarvikkeet, aktiviteetti- ja ulkolelut, kesävaatteet ja prinsessapyyhe olivat myös tyttären suosikkilahjoja.

Toivottavasti tästä postauksesta on jotain apua 4-vuotiaan lahjavinkkejä kaipaaville!

P.s. PlayMais, Frozen Elsa - puku ja Disney Frozen Potkulauta tilattu Coolshopista.

2 kommenttia: