maanantai 13. kesäkuuta 2016

Virkattuja kukkia ja tropiikintuoksuja -Born to Bio


Kesään kuuluu ehdottomasti ihanat tuoksut kuten monoi, vanilja, kookos ja ruusu...
Esittelen tässä muutaman ihanan luonnonkosmetiikkatuotteen Ranskalaiselta Born to Bio -merkiltä, jotka sain aiemmin keväällä testiin Nordic Heath Systemsiltä.
Born to Bio Monoi-kuivaoljy

Lempparini! Todella hyvä ja erityisen ihana tuote!
Suihkepullossa oleva Born to Bio Monoi-kuivaöljyä voidaan käyttää esimerkiksi kylpyöljynä, hiustenhoitoöljynä tai suihkun jälkeen vartalovoiteen sijaan. Itse käytän tätä lähes päivittäin suihkun jälkeen ja erityisesti juuri näin kesäisin sen huumaavan tuoksunsa vuoksi. Monoi on omasta mielestäni ehdottomasti kesäinen tuoksu, ja tämä kuivaöljy on täydellinen esimerkiksi rantsupäivän jälkeen. Öljy kuivuu iholle suhteellisen nopeasti, eikä jätä ihoa tahmeaksi. Monoi-öljyä sanotaan "Tahitin naisten kauneuden salaisuudeksi" ja se valmistetaan perinteisesti uuttamalla gardenian kukkia kookosöljyssä. Tämä huipputuote näyttäisi olevan parhaillaan myös alennuksessa, joten kannattaa hyödyntää tarjous!


Born to Bio suihkugeeli Wild Rose
Villiruusuntuoksuinen luonnonkosmetiikan suihkugeeli, jossa ihana "ruusumainen " tuoksu, joka ei kuitenkaan ole liian voimakas.

Born to Bio suihkugeeli vanilla-coconut
Aisteja hemmotteleva tuoksu, josta tulee ehdottomasti mieleen ulkomaan matkat...

300 ml:n kokoiset suihkugeelit ovat luonnonkosmetiikkaa ja noudattavat EcoCert-sertifikaatin määräyksiä, eivätkä sisällä sertifikaatin kieltämiä ainesosia. Puhdistavat ihon luonnollisen hellävaraisesti, mutta myös tehokkaasti.


Virkatut kukat, ohje täällä.


Muistathan! Ihosi voi hyvin, kun hoidat sitä hyvistä raaka-aineista valmistetuilla tuotteilla.

"Born to Bio –syntyi Ranskassa Auvergnesin tulivuorien sydämessä Planete Bleu-konsernin laboratoriossa. Se syntyi ylistämään luonnonkosmetiikan upeutta ja antamaan käyttäjälleen kokonaisvaltaisen kokemuksen, jossa yhdistyvät luonnonmukaiset raaka-aineet ja mieltä sekä silmää piristävät iloisen värikkäät pakkaukset."

1 kommentti:

  1. Virkatut kukat on niin kivoja, kun osais tehä itekkin.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista