torstai 2. kesäkuuta 2016

Tampereen Vadelmatarhassa


Kuten jo eräässä aiemmassa postauksessa kerroin, pieni määrä käsitöitäni on myynnissä Tampereen ja Kotkan Vadelmatarhoissa. Moni ystäväni on ihmetellyt ja kysynyt, "mikä se sellainen vadelmatarha on"? 
No kerrotaanpas hieman.


 Tampereen Vadelmatarha on mainio kirppispaikka ja tapahtumakeskus, joka sijaitsee Lielahdessa kauppakeskittymässä, saman katon alla kuin Lankamaailmakin. Osoite on Possijärvenkatu 1.
Kirppis on todella hyvin ja siististi järjestetty ja tilavassa myymälässä on helppo liikkua lastenvaunujenkin kanssa. Vaatteet on lajiteltu myyntipaikoille koottain, joka helpottaa ostosten tekoa. Myös kengät, ulkoiluvaatteet, urheiluvälineet, äitiysvaatteet ja kausituotteet ovat erillisissä rekeissään.
 Myyntiin voi tuoda vaatteita ja lastentarvikkeita ja siihen on tarjolla kolme erilaista myyntitapaa: Itsepalvelu omatoimiselle, täyspalvelu kiireiselle ja sesonkipalvelu kausituotteille. 
Tämänhetkisen hinnaston löydät tämän postauksen lopusta.


Myymälästä löytyy kirppispuolen lisäksi myös Lähi- ja luomupuoti, josta löytyy parhaat lahjat lähitoimijoilta luomuherkuista käsityöaarteisiin. Tarjolla on värikäs valikoima käsin tehtyjä tuotteita, erikoisruokavalioon sopivia luomuherkkuja ja ekologisia kodintuotteita. 


Tuotteet ovat siististi omilla osastoillaan.
 Vadelmatarhassa voi järjestää myös erilaisia juhlia, joko ohjelmalla tai ilman tai vuokrata vaikka pelkän tilan käyttöönsä ja pitää omat juhlat, tapaamisen tai jotain muuta. Myös erilaisten teemasynttäreiden järjestäminen on mahdollista.


 Minun pieni ja ihana assistenttinikin oli mukana kuvauspäivänä. Hän viihtyi suurimman osan ajasta leikkipuutarhassa, joka on myymälässä sijaitseva lasten leikkipaikka. 
Välillä hän tuli avukseni, "Ota äiti tästäkin kuva!" :)Tähän loppuun vielä pieni ote Tampereen Vadelmatarhan kesän tarjonnasta uutiskirjeen muodossa:
 
"Kesäkuussa keskiviikkoisin saatte enemmän! Pidämme juhannukselle saakka keskiviikot spesiaalipäivinä ja täytämme ne erilaisilla touhuilla. Aamut aloitetaan kesäisellä Kerttukerholla, klo 10-12. Keitetään kahvit ja tarjotaan mehut. Leppiksen seurassa viihtyvät lapset ja aikuiset voivat hengähtää rauhassa. Ja jotta keskiviikkona ei aika lopu kesken, venytämme aukiolomme klo 19 saakka! Jokaisella keskiviikolla on myös muuta extraa mm. Me&I-iltamat, vilttikirppistä, Hemmottelu-päivä sekä juhannuksen jälkeen huikean alen loppurutistus! Tarjouksia, herkkuja ja puuhaa lapsille. Seuraa ilmoittelua facebookissa; Kerttukerho Tampere –sivulta.  Kesäkuussa myös HIRWIÖT & HURJIMUKSET valtaavat tarhan! 18.6. pihalla pompitaan ja hurjastellaan. Ohjelma tarkentuu lähiaikoina, mutta viime vuotiseen tapaan hurjaa menoa on tiedossa!  Heinäkuussa Vadelmatarhan leppikset liihottavat jälleen Tallipihalle viettämään iltatoreja! Viime vuoden tapaan saamme Tallipihan katetut pöydät käyttöömme ja piha-alueella mahtuu monenmoista leikkiä järjestämään. Mukaan voit halutessasi ilmoittautua jo nyt laittamalla meille sähköpostia.  Kesäkuussa tarha on avoinna normaalisti joka päivä (paitsi keskiviikkoisin klo 19 saakka!) juhannukselle saakka. Vetäydymme juhannuksen viettoon 23.6 ja avaamme jälleen maanantaina 27.6. Heinäkuussa pidämme maanantaisin tarhan suljettuna ja tiistaista torstaihin olemme auki 10-17, perjantaista sunnuntaihin 10-15. Heinäkuussa uskomme vakaasti olevan helteistä ja sehän tunnetusti sekoittaa pään, joten tarhuritkin laittavat hulinaksi kirppispöytien hinnat ja tarjoamme koko heinäkuun kirppispöydät kaksi yhden hinnalla tarjouksella! Varaa pöytäsi jo nyt"

Itsepalvelu: paikkavuokra 35e/vko, 65e/2vkoa (ei provisiota). Täyspalvelu: 50% provisio. Sesonkipalvelu: 30% provisio.

3 kommenttia:

  1. Onpas mahtavan kuuloinen ja näköinen kirppis!! Tuo helpottaa todella kovasti ostosten tekoa, kun vaatteet on kokojen mukaan jaoteltu. Tosi kivan kuuloinen myös tuo kesän ohjelma:)

    VastaaPoista
  2. Mahtava tuo kirppis.
    Osallistu kastehelmen kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista