tiistai 26. heinäkuuta 2016

Matkalle mukaan (Kérastase -20%)


Tänä kesänä on reissattu paljon ja vielä jatketaan -huomenna taas matkanteko jatkuu.
Pakkaaminen ei ole mitään lempipuuhaa, mutta homma sujuu jo ihan rutiinilla ja mukaan pakkaan vain tarpeellisen (kyllä, olen nainen ja tuntuu että lähes puolet matkatavaroista on kosmetiikkaa, heh).

Yhden asian olen oppinut, -matkoille kannattaa pakata mukaan matkakokoisia tuotteita tilan säästämiseksi. Matkakokoiset tuotteet ja kokeilupakkaukset ovat myös hyvä tapa testata itselle uusia tuotteita ennen täysikokoisten tuotteiden hankintaa. Aurinkoon kannattaa valita tietysti hyvät tuotteet, sillä aurinko ja lämpö haalistavat hiusväriä ja käsitellyt hiukset tarvitsevat erityisen hyvää suojaa ja hoitoa. Tällä kertaa pakkasin matkalle mukaan Kérastase Elixir Ultime Travel Kit ja Kérastase Resistance Travel Kit tuotepakkaukset. Näistä varsinkin jälkimmäinen on oma lempparini, hiukset ovat todella pehmeät käytön jälkeen ja tuoksu ihana, hieman sitruksinen. Elixir Ultime tuuheuttava suihke on myös ihan huippu ja nimensä veroinen. Tykkään!


"eleven.fi on suomalainen kosmetiikan verkkokauppa, jonka valikoimasta löytyy satoja tuotemerkkejä ja tuhansia kosmetiikkatuotteita, sekä naisille että miehille. elevenin verkkokauppa on täynnä mielenkiintoisia uutuuksia, tuttuja klassituotteita, upeita tarjouksia sekä ideoita ja inspiraatiota. Laajasta valikoimasta löytyy useita tunnettuja tuotemerkkejä sekä valtava määrä uudempia tuttavuuksia. Valikoimaan mahtuu myös paljon luonnonkosmetiikkamerkkejä."

/ Tuotteet saatu pr-tarkoitukseen /

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti