perjantai 29. heinäkuuta 2016

Virkatut lasinaluset ja uutuuslankoja

Lasinalusia olen virkannut Novitan Eco Cotton -langasta, joka on kierrätyspuuvillaa. Yhdestä kerästä virkkaa 6 tai 7 lasinalusta käsialasta riippuen.
Rouhea Eco Cotton -lanka sopii hyvin lasinalusiin, kattausliinoiksi ja tabletteihin mielestäni tosi hyvin ja ohje näihin lasinalusiin onkin jo työn alla. Ohje on siis tulossa blogiini mahdollisimman pian, -toiveissa olisi, että saisin sen jo viikonlopun aikana tehtyä. Tällä mallilla olen virkannut lasinalusia aiemminkin, kesällä 2013: http://prinsessajuttu.blogspot.fi/2013/06/rouheat.html.

NOVITA SYKSY 2016 -lehti ilmestyi tänään ja on tilattavissa täältä.
Lehti on täynnä ideoita ja inspiraatiota ihanissa syksyn väreissä! Lehdessä on jopa 21 mallia erilaisille asusteille sekä upeita neulemalleja syksyn uutuuslangoista.
Syksy - Talvi 2016 lankakartat voit kurkata täältä
ja Novitan syksyn uutuuslangat ovat tilattavissa täältä: Novitaknits.com.
Mikä on sinun suosikkisi?
Kommenttiboksi on teidän :)

Novitan Facebookissa on lisäksi käynnissä arvonta, jossa voi voittaa sylillisen Novitan uutuuslankoja.

/ Postaus sisältää mainoslinkkejä /

3 kommenttia:

  1. Onpa herkän kauniit, erityisesti nuo valkoiset. Tuli samalla nostalginen olo, kun oman versioini kattausliinoista virkkasin myös 2013: http://www.nuppuhome.com/2013/07/valkoinen-virkattu-kattausliina_10.html. Ohjetta en tosin ole koskaan niistä julkaissut. Niinpä on tosi kiva, jos jaksat kirjoittaa ja julkaista ohjeen näihin omiisi. Ihanaa heinäkuun viimeisiä hetkiä sinulle :-) terkuin Riitta

    VastaaPoista
  2. Kauniita! Täytyykin ottaa virkkukoukku esille ja kokeilla, saisinko tuollaisia aikaiseksi!

    VastaaPoista