maanantai 4. heinäkuuta 2016

Olohuoneen tehosteseinä (Tapettitaivas)


Me ollaan mieheni kanssa tehty pientä remppaa. Hiljakseen uusitaan kodin ilmettä yhteisten mieltymyksiemme mukaan ja homma aloitettiin olohuoneesta. Halusimme uusia olohuoneen tehosteseinän, ajatuksena muuttaa kodin perusilmettä. Tehosteseinän paikka on olohuoneen ehjällä seinällä, jota oviaukko ja ikkunat eivät riko. Mielettömän upea Yasmin tapetti löytyi Tapettitaivaasta ja olemme erittäin tyytyväisiä valintaamme! Valinta tapahtui siten, että selasimme molemmat Tapettitaivaan Facebook sivulta löytyvää "Inspiroidu -kansiota" ja valitsimme molemmat sieltä kolme suosikkitapettia -toistemme valintoja tietenkään tietämättä. 
Ja voilà! Sama tapetti oli molempien Top 3 listalla! Aivan huippua, että makumme on niin samanlainen!


Toteutimme tapetoinnin mieheni kanssa kaksin, aikaa siihen esityöt mukaanlukien kului kaksi päivää.
Miestäni arvelutti alkuun näin näyttävän ja monimuotoisen tapetin asennus. Olemme molemmat tapetoinnin suhteen noviiseja, minulle tämä oli ensimmäinen kerta ja miehelleni neljäs. Isoin työ oli vanhan tapetin poistossa. Ennen uuden tapetin laittoa hioimme seinästä vanhan tapetin irroituksessa tulleet epätasaisuudet pois ja laitoimme uuden pohjamaalin. Mittasimme seinään tapetin saumakohdat ja maalasimme ne mustalla maalilla siltä varalta, että puskusaumat eivät välttämättä ole aivan priimaa ja tällöin valkoinen pohjamaali ei loista saumakohdista. Itse tapetointi oli helppoa. Non-woven tapetin hienous on siinä, että tapettiliima levitetään suoraan seinään ja tapetti asetellaan paikalleen. Mittasimme lattialla tapetista oikean pituiset palat ja samalla kohdistimme kuvion valmiiksi, jolloin tapetin liimaus kävi nopeasti ja kuvio osui kohdalleen pienellä hienosäädöllä. Lopputulos näyttää kyllä upealta ja suunnitteilla on jo uusi tapetointikohde.
Yasmin tapetti ei missään nimessä ole tylsä, se on kaikkea muuta kuin mielikuvitukseton. Se on ehdottomasti elegantti ja tyylikäs tapetti, joka toimii tehokeinona ja korostaa hienosti sisustuksemme muita värejä sekä tuo hieman glamouria olohuoneeseen. Tapetissa on ripaus kimallusta joka näkyy etenkin valon osuessa siihen. Tykkäämme mieheni kanssa molemmat kontrasteista ja huoneeseen on tarkoitus luoda niitä, ajatuksenamme on yhdistää tyylikkyyttä ja modernia tyylisuuntaa keskenään, kuitenkin siten että tunnelma pysyy lämpimänä ja kodikkaana. Ehdottomasti lupaan tehdä sisustusaiheisen postauksen vielä myöhemmin, kunhan remontti kokonaisuudessaan on valmis ja uudet huonekalut paikoillaan.

"Tapettitaivas.fi on uuden ajan nettiporttaali, jolla pyritään tarjoamaan kuluttajalle viimeisimmät tapettitrendit ja korkealaatuiset mallistot.  Tapettitaivas.fi sivuilla voit inspiroitua ja löytää oman tyylisi, suodattaa hakutekijöillä itselle mieluisat tapetit, katsella isoa osaa tapeteista virtuaalisessa huoneessa ja tilata mallipalat värin / laadun varmistusta varten. Kaupan voit tehdä suoraan sivuilta tai etsiä lähellä olevan jälleenmyyjäliikkeen ja hoitaa asioinnin kasvokkain.  Laadukkaat, johtavat päämiehet takaavat viimeistä huutoa olevat mallistot ja korkean laadun. Kymmenien vuosien kokemus tapettikaupasta varmistaa sen, että tapettitaivas.fi vastaa tuotteistaan loppuun asti, eikä kuluttaja jää yksin tapetointiasioidensa kanssa."

/ Yhteistyöpostaus, tapetista saatu alennus /

6 kommenttia:

 1. Upea tapetti :)
  itselläni on parhaillaan tapettikuume ja tämä postaus nosti taas
  kuumetta! apuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Siihen ei taida olla muuta lääkettä kuin etsiä täydellinen tapetti ja alkaa hommiin :)

   Poista
 2. Onpas komea tapetti ja hienot kuvat ♡ Näytät upealta ♡

  VastaaPoista
 3. Tykkään! Mielenkiintoinen tapetti.
  Sinä oot niin kaunis:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on kyllä tosi ihana ja mielenkiintoinen, mielestäni siinä on hieman itämaisia vaikutteita...

   Kiitos kaunis Anne! <3

   Poista