torstai 29. joulukuuta 2016

Foam Clay -helmimassa


Ensikosketuksen suosittuun Foam Clay helmimassaan sain joulun alla Kädentaidot messuilla. Sen verran hauskaa tavaraa se oli, että hankin sitä tyttärelle joululahjaksi. Foam Clay on muovailumassa, jossa on pieniä styroxhelmiä seassa. Massa soveltuu muovaamiseen ja sen lisäksi sillä on helppo päällystää kaikenlaisia esineitä. Muovailimme joulun päivinä koko perheen voimin helmimassasta Angry Birds hahmoja, ja pakko myöntää, että tämä oli oikein hauskaa hommaa aikuistenkin mielestä! Valmiit työt jätimme kuivumaan ja seuraavana päivänä hahmot olivat valmiita leikkeihin. Helmimassa kuivuu siis kovaksi pinnaksi. Ihan älyttömän hauska juttu!

Adlibriksessä pakkauksia on eri kokoisia ja pienen googlettelun jälkeen hinnat näyttäisivät olevan markkinoiden edullisimmat. / Mainoslinkki: Adlibris /

4 kommenttia:

 1. Oi, vaikuttaapa mukavalta. Täytyykin selvittää myydäänkö täällä meillä ko massaa vai täytyykö laittaa tilaus menemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä kokeilemaan, itsekin taidan tilata tätä lisää -oli niin mukavaa! :)

   Poista
 2. Tosi hauskoja Angry Birdsejä! :) Irtoaako massasta muotoiluvaiheessa paljon noita styroxhelmiä vai pysyykö hyvin yhtenäisenä massana? Eli oliko kovin sotkuista puuhaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosi hauskan näköisiä omasta mielestänikin :)

   Ei ollut sottaista puuhaa ollenkaan, massa on hyvin tiivistä ja jämäkkää ja pienen pienet styroxhelmet tiiviisti massassa kiinni.

   Poista