perjantai 9. joulukuuta 2016

Mitä lahjaksi päiväkodintädeille?


Olen tässä viime päivinä miettinyt, jutellut muutaman ystävän kanssa, ja lukenut aiheesta keskustelupalstoilta; mitä antaa lahjaksi päiväkodin tädeille kiitokseksi kuluneesta vuodesta.
Tyttäreni aloitti päiväkodin vasta tänä syksynä, 4 vuoden ikäisenä. Aiemmin en ole siis "joutunut" asiaa pohtimaan, toki muskarin opettajaa on pienesti muistettu joka vuosi.

Moni on sitä mieltä, ettei lahjaa tarvitse antaa ollenkaan. Henkilökohtaisesti kuitenkin arvostan tyttären hoitajia niin paljon, että tahdon jotain pientä viedä.
Yleensä tykkään antaa lahjaksi jotain itse tehtyä ja jotain ostettua.

Keräsin blogistani muutaman nopeasti valmistuvan lahja-idean alle.
Linkit ohjeisiin löytyvät myös niihin, joihin olen ohjeen kirjoittanut. 
Ohjelinkit:

Ps. Vielä hetki aikaa osallistua edellisen postauksen arvontaan.
Kaikki viikon arvontojen voittajat ilmoitan viikonlopun aikana.
Mukavaa viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Hyviä, hyödyllisiä ja kauniita lahjaideoita! Siispä virkkaamaan, kiitos taas <3

  VastaaPoista
 2. Olen itse ollut lastentarhaopettaja ja kaikista parasta mitä olen saanut on lapsen omilla käsillä tehty kortti ja piparkakku . Iloinen mieli tuli joulukukasta, kynttilöistä ja kahvipaketista, niille ei tarvitse etsiä paikka kaapissa ja menee heti käyttöön. Mutta lapsen itsetekemä kortti on parasta .

  VastaaPoista
 3. Tiskiräteille löytyy varmasti käyttöä joka kodissa.

  VastaaPoista
 4. Hei, olen eläkkeellä oleva päiväkodin täti, sanoisin että, koko henkilökunnalle yhteistä hyvää kahvihuoneeseen, kiitos kortein, silloin jokainen tuntee olevansa tärkeä ja tarpeellinen niin ope, hoitsu, siivoja, keittäjä, johtaja, opiskelijat ja sijaiset. Yhteinen tiimi, yhteiset lapset on parasta kaikille lapsille ja henkilökunnalle. Hienoja juttuja sinulla esiteltyinä. Omaa aikuista voi aina muistaa, kiitoskin tuntuu hyvältä.

  VastaaPoista