maanantai 12. joulukuuta 2016

Paketointia ja alekoodi Teippitarhaan -30%


Lahjojen paketointi on hauskaa puuhaa. Itselläni on papereiden suhteen kaksi ikisuosikkia: silkkipaperi ja ruskea voimapaperi. Silkkipaperia käytän usein itsetehtyjen lahjojen ja pehmeiden pakettien paketointiin, kun taas voimapaperia kirjalahjoihin ja muihin ryhdikkään näköisiin paketteihin. Molemmat suosikkipapereistani ovat itsessään niin ihanan yksinkertaisia, että suorastaan kutsuvat luomaan pienen viimeistelyn.

Tänä jouluna meidän paketeista löytyy aavistus kullan kimallusta. Voimapaperin koristeluun valitsin lähekkäisiä kullan sävyjä. Itsetehdyt lahjat paketoin valkoiseen tai vaaleanpunaiseen silkkipaperiin ja koristelin valkokultaisella Handmade with love-teipillä. Minimalistiseen tyyliini sopii koristelujen tekeminen yksinkertaisin ja helpoin keinoin, kuten kuvissa näkyy: Kaunis teippi antaa kivasti ilmettä
ja paketoinnin teemana teippijoulukuuset.Tähän loppuun vielä kivoja uutisia Teippitarhasta!

Alekoodilla PrinsessajutunJoulu2016 saa 30% alennuksen KAIKISTA paperipilleistä sekä kaikista CMAS, SW-J tai SW-F alkuisista joulu- ja folioteipeistä. Koodi on voimassa 14.12. klo 23:59 asti.
Kannattaa hyödyntää tämä huikea ale!
Itse tilaan ainakin paperipillejä ja Handmade With Love teippiä lisää samantien :)

/ Yhteistyössä Teippitarhan kanssa /

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti