maanantai 7. elokuuta 2017

Valkoinen pouf ja olohuoneen sisustusta


Syksy ja talvi ovat ne vuodenajat, jolloin minun sisäinen sisustaja ilmoittaa olemassaolostaan. Kesällä ei sisustusjuttuja tule juurikaan mietittyä, ellei sitten jotain ihan pientä. Vaikken minä mikään sisustusbloggaaja olekaan, niin sisustusaiheinen postaus kerran tai kaksi vuodessa on kiva tehdä vaihtelun vuoksi. Sisustajana(kin) olen hyvin harkitseva, mitään turhaa ei osteta eikä hankita. Tykkään erityisesti valkoisesta ja valoisuudesta. Sen lisäksi kontrasteista, sekä väreissä- että pinnoissa ja materiaaleissa. Valkoisen kanssa ripaus mustaa tai harmaata, kovien pintojen ja materiaalien vastapainoksi jotain pehmoista ja lämmintä.



 Vaikka näissä kuvissa ei värejä näy, niin se ei tarkoita etteikö meiltä niitäkin löytyisi. Tyttären huoneesta löytyy paljon vaaleanpunaisen sävyjä ja valkoista. Toki myös muitakin värejä, kuten minttua ja turkoosia. Pieniä annoksia vaaleanpunaista ja fuksiaa löytyy sieltä täältä kodistamme, tekstiileinä, astioina ja mm.kynttilöinä.



Valikoidut matkamuistot maailmalta pääsevät vaihtelevasti esille. Tällä kertaa nostin arkkupöydän päällä olevalle messinkitarjottimelle matkamuiston Thaimaasta tuikkukuppien keskelle.




Valkoisesta poufista olin haaveillut pitkään! Ihastuin jo kauan sitten käsityönä valmistettuun valkoiseen puofiin ja nyt niin kävi myös tyttärelle; hänkin tahtoo omansa. Tyttären huoneeseen aion ostaa vaaleanpunaisen poufin, olohuoneeseen minun tekisi mieli ostaa vielä musta pouf . Suosittuja värejä poufeissa ovat myös konjakki ja ruskea. Näitä Marokkolaisia poufeja voi käyttää rahina tai pöytänä ja sisustustuotteena se on ainutlaatuinen katseenvangitsija.


Marokkolaiset poufit ja lattiatyynyt löydät täältä.
Harmaa Hamam-pyyhe on myös ihana sisustuksessa. Minä käytän sitä vilttinä, vaikkakin se olisi varmasti pyyhkeenäkin ihana. 


/ Yhteistyöpostaus Marokkolaisen ja etnisen sisustuksen verkkokauppa Zoco.fi kanssa /

7 kommenttia:

  1. Teillä on ihastuttavan valoisa olohuone. Ja, saattaapi olla että klikkaankin heti ostoksille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! Muutamia vuosia taaksepäin tykkäsin tosi paljon tummista huonekaluista, nyt tykkään ehdottamasti valkoisesta. Jännä, miten maku sisustuksen suhteen vaihtelee tummasta vaaleaan. :)

      Poista
  2. Mitä laitoit poufin sisään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensin meinasin laittaa (ostaa) vaahtomuovia tai vaahtomuovirouhetta mutta eko-ajatus voitti. Ja hyvä niin, sillä sain tyhjennettyä samalla kaappeja. Eli nyt kaapista löytyneitä tekstiilejä ja pari tyynyä(jotka olivat vähäisellä käytöllä) on täytteenä tuolla sisällä.

      Poista
  3. Täältä löytyy täyteaineita:
    https://vaahtomuovi.net/tuotteet/t%C3%A4yteaineet-ja-levyvanut

    VastaaPoista
  4. Todella kauniita kuvia. niin valoisaa. Kyllä valkoinen on kaunista.
    Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena!

      Ihanaa ja valoisaa viikkoa sinulle! :)

      Poista