tiistai 31. maaliskuuta 2020

Piristystä lapselle: Hattarakone!

/ Postaus sisältää mainoslinkkejä /

Aikamoisia aikoja eletään. Korona tuli ja mullisti ihmiskunnan arjen, kysymättä keneltäkään, koputtamatta ovelle. Putkahti vaan maailmaan ja muutti kaiken. Pientä piristystä tarvitaan nyt lapsillekin tähän koronakotoiluun. Ei se helppoa ole pienillekään sopeutua uudenlaiseen arkeen; yhtäkkiä ei pääsekään kouluun, harrastukset on paussilla, eikä kavereitakaan voi nähdä kuten aiemmin.


 Tytär sai ystävältäni yllärinä hattarakoneen poikkeustilan alettua. Ihan mieletön piristys tämmöisenä aikana! Sen verran paljon iloa ja ihastusta hattarakone on meillä herättänyt, että ajattelin siitä teillekin vinkata. Hattarakone on helppo ja nopea käyttää. Yhden hattaran tekoon tarvitaan tavallista sokeria ruokalusikallisen verran, joten edullistakin tämä makea herkku on!


Kun kysytään mun tyttäreltä, onko hattarakone hyvä keksintö, vastaus kuuluu:
"Se on paras, maailman siistein juttu!"

Olisko tässä ideaa myös myös tuleville lastenkutsuille ja synttäreille? Jos jotakuta nyt kiinnostaa oma hattarakone, niin tässä vinkkinä:
Hattarakone Champion löytyy täältä ja hattarakone Champion Retro täältä.
Uskoisin, että hauska popcorn-kone olisi myös lasten mieleen. 
Juhlakauppa myy erivärisiä ja erimakuisia hattarasokereita, makuvaihtoehtoina: Mansikka, vadelma, omena, banaani, mustaherukka ja purkka.
Juhlakaupasta löydät laajan valikoiman juhlatarvikkeita, koristeita, leivontatarvikkeita sekä leivonnan elintarvikkeita juhlaan kuin juhlaan.

Seuraathan blogiani jo? INSTAGRAM Prinsessajuttu

1 kommentti:

  1. Hattarakone olisi tosiaan ihan paras juttu <3 Hattara nimittäin on tapahtumien kestosuosikki ja synttärijuhlien hitti. Hyvää huhtikuuta teille <3

    VastaaPoista