sunnuntai 27. helmikuuta 2022

Escada Cherry in Japan -keväinen uutuustuoksu

/ Yhteistyöpostaus Lykon kanssa. Postaus sisältää mainos/affiliatelinkkejä. /

  

Escadan uusin jäsen, kevään kausituoksu on täällä! 

Raikas, viehättävä, leikkisä ja kirsikkaisen makea Escada Cherry in Japan vie aistimatkalle kirsikankukkien Japaniin ja saa minut tuntemaan itseni puutarhakeijuksi. Tämä on nuoruusvuosieni jälkeen ensimmäinen Escada-tuoksu, jonka olen halunnut itselleni, se on kerrassaan ihana! Jäin heti koukkuun tähän tuoksuun, joka sopii tosi hyvin arkituoksuksi.

Cherry in Japan tuoksusta löytyy kolme kokoa: 30ml, 50ml ja 100ml. Escadan kausituoksuja ostaessa kannattaa muistaa, että niitä on saatavilla vain rajoitettu erä. 

Liittymällä Club Lyko -jäseneksi saat nyt paljon tuotteita -20% alehinnalla, myös tämän tuoksun!

 Versace Bright Crystal on yksi kaikkien aikojen lempituoksuistani, napakymppi vuodesta toiseen. Tuoksu kuuluu ehdottamasti kevääseen ja kesään, jostain syystä en osaa käyttää sitä talvella ollenkaan. Tuoksu on varmasti tuttu monelle naiselle, sillä se on erittäin suosittu ja tykätty tuoksu. Tämä ihanan raikas ja kevysti kukkainen tuoksu sopii naiselliselle, itsevarmalle naiselle. Juuri nyt alennuksessa Lyko jäsenille -20%.

 Lykosta löytyy tietysti paljon muutakin kuin hajuvesiä, jopa 55 000 erilaista kauneudenhoitotuotetta nimittäin! Ajattelin tilata muutaman huulikiillon itselleni, niin miten kävikään? Valikoimaa pelkästään huulikiiltoihin löytyi pitästi yli 1000kpl, voitteko kuvitella!!!  Siinä sitten vierähtikin vähän aikaa kun selailin erilaisia huulikiiltoja :)Tyttärelle tilasin Mad Beautyn leikkisiä kasvonaamioita. Valikoimassa on paljon erilaisia, ihania kasvonaamioita ja muita valloittavia kauneudenhoitotuotteita. Mad Beautyn tuotteet ovat erityisen suosittuja ja ihanan piristävä lisä kauneusmarkkinoille. Kiva lahja-idea!

Tietoa Lykosta:

"Lyko on johtava hiusten- ja kauneudenhoidon asiantuntija, jonka alkuperä on ammattimaisessa hiustenhoidossa ja jonka kunnianhimoinen tavoite on muuttaa kauneudenhoidon alaa. Lyko tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman kauneudenhoitotuotteita, nopean ja turvallisen toimituksen, modernin verkkokaupan sekä avuliaan ja ammattitaitoisen henkilökunnan. Lyko on digitaalisten alustojen edelläkävijä ja yksi markkinoiden johtavista tekijöistä tarjotessaan asiakkailleen markkinoiden laajimman tuotevalikoiman. Lykon ainutlaatuinen omnikanavaratkaisu käsittää yli 55 000 tuotetta yli 1000 tuotemerkiltä. "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti