lauantai 26. huhtikuuta 2014

BillieblushBillieblush on keväällä 2013 lanseerattu Ranskalainen lastenvaatemerkki, joka tarjoaa vaatteita pienille prinsessoille! Vaatteet ovat ihanan tyttömäisiä, suloisia ja lisäksi niissä on pieniä, kivoja yksityiskohtia kuten esimerkiksi pitsiä, glitteriä ja tylliä.


Jeriikasta meille kotiutui ihastuttava Billieblushin valkoinen mekko pupuprintillä.
Pupulla on pinkki tyllirusetti sekä helmet. Mekon helmassa on kullankimalteinen pilkullinen kangas. Helma on viimeistelty pinkillä ja kullanvärisellä ompeleella.


Minä ainakin ihastuin tähän ihastuttavaan ranskalaiseen merkkiin heti! Ihania ja niin nättejä vaatteita kaikki!

Tässä muutamia Billieblushin ihanuuksista Jeriikan verkkokaupasta poimittuna kollaasin muodossa.

Billieblush Kimalle perhosmekko / Sadetakki / Kimalle perhosmekko / Tyttö paita / Tutu persikka / Pöllö T-paita

"Jeriika on lähes neljä vuotta vanha laadukkaisiin lastenvaatteisiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Kauppa on perustettu omasta intohimosta lastenvaatteita kohtaan helpottamaan vanhempien arkea lastenvaatehankinnoissa. Jeriikan valikoimaan kuuluu sisä- ja ulkoiluvaatteet sekä juhlavaatteet eli lähes kaikki lasten pukeutumiseen tarvittava löytyy "yhden katon alta". Valikoimaan kuuluvat myös luomupuuvillaiset lastenvaatteet. Panostamme kattavaan valikoimaan. Merkkeinä mm. Mini Rodini, Molo Kids, Ticket Outdoor, Guess, Catimini, Maxomorra jne."
Teksti: Jeriika.

Koodilla Prinsessa saat 20% alennuksen tilauksestasi, kun tilauksesi arvo on vähintään 50€. Tarjous koskee normaalihintaisia vaatteita, ei Maxomorran uutuuksia (nämä näet helpoiten Uudet-osasta). Tarjous on voimassa 30.4.2014 saakka.

Tykkää Jeriikasta Facebookissa (klik) ja osallistu mahtavaan Molo Kids-arvontaan

Jeriikan verkkokauppaan pääset tutustumaan: Tästä (klik).

*Postaus on tehty yhteistyössä Jeriikan kanssa*

1 kommentti: