keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Maison Belle ja siivousliinat







Olen virkannut muutamia uusia tiski/siivousliinoja...osan olen antanut lahjaksi ja osan otin käyttöön oman kodin kevätsiivouksiin. Nopeatekoinen, hauska ja helppo malli, joka valmistuu pelkistä ketjusilmukoista ja pylväistä. Ihanat keväiset värit piristävät kivasti oman suosikkini harmaan Blend Bamboon rinnalla.

Maison Belle♥ Oih, olen aivan ihastunut tuohon Tanskalaiseen siivousainemerkkiin!
Olin aiemmin lukenut muista blogeista näistä luxusta arkeen tuovista siivousaineista, mutta omaa käyttökokemusta minulla ei vielä ollut. Kun sitten Annival Interiorin ihana omistajatar (ihana, ihana serkkuni ♥) lähetti niitä kotiini, niin halusin heti päästä niitä testaamaan! Nyt kun olen sarjaa viikon testannut, niin voin todeta, että siitä tuli kertaheitolla oma lempparini mitä tulee kodin puhtaanapitoon!
Ihan huippua, että samassa pullossa yhdistyvät kaunis ulkonäkö, tehokkuus ja ihana tuoksukin!
  Käykää lukemassa lisää Maison Bellestä täältä (klik)!

       "Annival Interior on skandinaavista kauneutta perinteiseen suomalaiseen kotiin. Kaunista kodikkuutta, ihastusta, erilaisuutta... arjen iloksi. Höysteenä ripaus romantiikkaa, linjakasta tyylikkyyttä, tanskalaista vaaleutta...  Sisustustuotteemme ja -tekstiilimme saapuvat pääosin tanskasta, ruotsista, englannista, hollannista, kaukoidästä... unohtamatta upeita kotimaisia taitajiamme.  Valikoimissamme ovat lukuisa määrä sisustusalan johtavia merkkejä mm. Greengate, Ib Laursen, Riverdale, Miljögarden, Maileg, Maison Belle, Bloomingville, Ferm living, Svanefors, EstaHome, Nyblom O Kollen... sekä monet kaukoidän tavarantoimittajat."
(teksti lainattu Annival Interiorin verkkokaupasta)

 Serkkuni toivottaa teidät kaikki sydämmellisesti tervetulleeksi viihtymään Annival Interiorin verkkosivuille sekä liikkeeseen Muuramen kauppakeskukseen ! Valikoima on runsas ja monipuolinen - liike täynnä inspiraatioita!

Annival Interiorin verkkokauppaan pääset tästä: (klik)! 

*yhteistyöpostaus*

10 kommenttia:

  1. Nuo virkatut tai neulotut liinat ovat ihan parhaita keittiössä, en aio enää palata vanhoihin.

    VastaaPoista
  2. Kaunis värisuora <3 Ostin kerran kokeilumielessä Maison Belleä, sen jälkeen en ole mitään muuta enää halunnutkaan meille :)

    VastaaPoista
  3. Omani ovat päässeetkin loppumaan :(
    Toissa jouluna ostelin noita paljon joululahjoiksi. Itsellenikin jouluntuoksuisen puhdistusaineen.

    VastaaPoista
  4. Oih, miten ihania liinoja, yksinkertaisia mutta kauniita! <3 Taidankin napata vinkkiä näistä kun tuo isoäidinneliö-malli alkaa jo tylsistyttää ;) Ja itsekin olen käyttänyt tuon sarjan tiskiainetta jo jonkin aikaa ja olen kyllä tykännyt (varsinkin kun sitä kehtaa pitää tuossa altaan reunalla kauniin ulkonäönkin vuoksi), mutta muita en ole vielä testannut, täytyneepi siis kokeilla!

    VastaaPoista
  5. Ihanat siivousliinat! Täytyisi tehdä itsellekin, jos vain jossain välissä ehtisi....:)

    VastaaPoista
  6. Minä olen myös hurahranut noihin tuotteisiin. Tuoksuvat ihanalle ja ovat kauniissa purkeissa.

    Pitää ehdottomasti käydä tutustumassa serkkusi liikkeeseen. Esittely ja merkkilista kuulosto enemmän kuin hyvältä!!!

    VastaaPoista
  7. Miten tuo Blend Bamboo kestää pesua? Oletko pessyt 60 asteessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blend Bamboon suosituslämpötila pesussa on 40 astetta. Olen kyllä pessyt 60 asteessakin, hyvin on kestänyt.

      Poista