keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Käsityöristeilyllä


Terveisiä käsityöristeilyltä!
Viking Line, Sandnes Garn, Käsityöliike Katariina, Ihana -lehti, Martat sekä Maa-ja kotitalousnaiset järjestivät yhteistyössä käsityöristeilyn, johon minut kutsuttiin mukaan käsityöbloggaajan roolissa.
Risteily uudella, tyylikkäällä  ja modernilla Viking Gracella starttasi Turusta Tukholmaan 30.3 ja takaisin Turkuun tulimme seuraavana päivänä. Risteilyyn osallistui iso joukko käsityön ystäviä ja meillä oli erittäin hauska reissu sekä mukava tunnelma samanhenkisessä seurassa! Matkaohjelma oli antoisa ja monipuolinen, ei varmaankaan tarvitse erikseen mainita että erittäin käsityöpainotteinen..!

Ohjelma alkoi tervetulotilaisuudella kuohuviineineen, jossa yhteistyötahot toivottivat tervetulleiksi neuleristeilijät. Niinhän siinä sitten kävi, että minutkin pyydettiin puhumaan mikrofoniin ja sen kummemmin puhetta valmistelematta kerroin itsestäni, käsityöhistoriastani ja bloggaamisesta. 
Se oli uusi ja outo tilanne minulle ja ihan pikkuisen jännittikin :)

Seuraavana päivänä esiteltiin mm.Sandnes Garnin uutuuslankoja ja -malleja, katsottiin kooste Kölnin Hobby & Handarbeit messujen muotishowsta, tehtiin lankatilauksia edulliseen merihintaan, kilpailtiin nopeimman neulojan tittelistä ja  kierreltiin eri pisteillä, (joista yksi oli minun piste... olin tuonut mukanani esitteille matkalaukullisen tekemiäni töitä). Oli tosi kivaa kun ihmiset juttelivat ja olivat kiinnostuneita virkkauksistani! Kiitos kaikille teille mukanaolijoille, jos nyt luette tätä :)


 Kaikille osallistujille jaettiin myös mm.lankakassit, jotka sisälsivät ihanaa silkkimohailankaa, puikot ja ohjeet huiviin.

Minä halusin ottaa risteilylle mukaani tyttäreni ja mieheni, tosin heille tutummaksi tuli pallomeri ja lasten leikkihuone kuin kokousosasto täynnä lankoja ja neuleita hypisteleviä käsityönharrastajia.
Yhteistä aikaa perheen kanssa kuitenkin järjestyi ihan kivasti ja käviväthän he toki välillä osastollakin äitiä moikkaamassa!


11 kommenttia:

 1. "..oi jospa oisin saanut olla muuukaaanaaaaaaaa..." :D

  VastaaPoista
 2. Varmasti ollut kyllä huippu ihana risteily!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mira!! Oli IHANAA että olit mukana ja sait rutiinia seuraavaa reissua varten :) Kata ja Jyrki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata ja Jyrki! Ihanaa kun sain olla mukana! :)

   Poista
 4. Vau, oli varmasti upea risteily aivan parhaan harrastuksen parissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tuollaist reissut on ihan parhaita, kun kaikilla on sama mielenkiinnon kohde! :)

   Poista
 5. Kuulostaa ja näyttää ihan mielettömän ihanalta reissulta :) Oli varmasti mukavaa! Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua sinulle ja perheellesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina! Mukavaa viikonloppua sinulle myös :)

   Poista