tiistai 25. elokuuta 2015

Lankamaailma Love sis. arvonnan
Lankamaailma on minun lempilankakauppani, ehkä tekin olette sen jo huomanneet
Ihana yhteiskumppanini, jonka kanssa minulla on ollut ilo tehdä blogiyhteistyötä jo n.1,5 vuotta. 
Lähes poikkeuksetta, kaikki töissäni käytetyt langat ovat Tampereen Lankamaailmasta, ihanasta ja avarasta lankaparatiisista jossa on aina niin kiva käydä. Palvelu on hyvää ja asiantuntevaa, parempaa ja mukavampaa henkilökuntaa en voisi kuvitellakaan.

Yhteistyössä olen toteuttanut omia virkkausjuttujani suosikkilangoillani ja välillä testannut uutuuksia.
Muutamaan otteeseen olen myös järjestänyt yhteistyön merkeissä hieman actionia itselleni, kuten viime talvinen Hyvän mielen hyväntekeväisyyshaaste ja keväinen Kässäbloggajien illanvietto Lankamaailmassa.
Olen saanut niihin tukeni Lankamaailmasta,
Kiitos siis sinne ihanat!

Yhteistyömme kunniaksi on tietysti kiva järjestää välillä myös arvontoja, joten laitetaaspas nyt sellainen käyntiin! Palkintosettinä on kiva paketti, josta löytyy tuttuja ja hyväksitodettuja suosikkilankoja
(Bommix Bamboo, Blend Bamboo ja Bomull Sport) 3 kpl erikokoista WavesKnitPro virkkuukoukkua,
2 kpl ohjelehteä ja Ontelokude Miniä.


Arvontaan osallistuminen on helppoa: Jätä tähän postaukseen 4.9. mennessä kommentti jossa kerrot mitä virkkaat/neulot parhaillaan, tai mitä käsitöitä aiot seuraavaksi tehdä.
Jos kommentoit anonyyminä, keksithän itsellesi nimimerkin jolla erotut muista. 

Ja sitten vain kommentoimaan - Onnea arvontaan!

EDIT! ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE!


286 kommenttia:

  1. Mukana! Työnalla on tällä hetkellä avainnauhoja, seuraavaksi aion virkata rusetteja pinneihin ja pompuloihin :) Ihan mahtava arvonta, toivottavasti onni potkaisee :)

    VastaaPoista
  2. Vau! Juuri tänään sain päähänpiston aloittaa kolmioista virkatun peiton teon. Piti luntata ohjetta täältä niihin kolmioihin, kun en juuri mitään virkkaile. Aina pitää silmukat ja pylväät kerrata, että miten ne tehtiinkään. Siksi kynnys virkkuutöihin on suuri, vaikka joka kerta täältä sun blogista saa niin syötävän suloisia ideoita, jotka haluaisi itse myös toteuttaa. Neulepuikot heiluu helpommin ja lahjaksi menevät polvipituiset villasukat valmistunee aivan lähipäivinä. Kiitos kivasta arvonnasta ja niin ihanasta blogista!

    VastaaPoista
  3. Ompas ihanan värisiä lankoja! Olisi hauska kokeilla KnitPron virkkuukoukkuja. Tosin useimmat projektinit vaativat melkoisen pieniä koukkuja, tällä hetkellä on kesken mekko nukkekodin asukkaalle.

    VastaaPoista
  4. Ihana arvonta sinulla! Tällä hetkellä virkaan säärystimiä. Ja noin viisi muuta keskeneräistä työtä odottaa vuoroaan. T. Ninnukka

    VastaaPoista
  5. Tällä hetkellä on menossa penaalin virkkaus puuvillalangasta itselle, pitäähän uudella "koululaisella" olla hieno uusi penaali ekana päivänä.

    VastaaPoista
  6. Tiskirättejä ja siivousliinoja tulee hurjaa vauhtia koko ajan :)

    VastaaPoista
  7. Puikoilta juuri valmistumassa kässänopen painajainen esikoiselle, kuopukselle on langat jo jonossa :)

    VastaaPoista
  8. Blogissasi törmäsin paju-neliöistä virkkaamaasi vauvan peittoon.. Työn alla on nyt näistä kauniista neliöistä hieman isompi torkkupeitto, ihan omaan käyttöön. Paloja on kertynyt jo 45 ja lisää tulee liukuhihnalla 😁

    VastaaPoista
  9. Tällä hetkellä puikoilla on perus villasukat sekä kirjoneule kissa-lapaset. Yks pyöreä matto ontelokuteesta on kans kesken, hehe...

    VastaaPoista
  10. Kirjoneulelapaset on puikoilla tulossa. Kuuluu tähän miun kyjy haasteeseen johon otin osaa. Mukana siis arvonnassa.

    VastaaPoista
  11. Ois kiva päästä kokeilemaan noita virkkuukoukkuja. Tällä hetkellä päällystän golfpalloja virkkaamalla, tein juuri postauksen niistä blogiini.

    VastaaPoista
  12. Tällä hetkellä neuleissa on kesken junasukat, virkkuissa prinsessakakku ja Anniina balleriina. Lista mitä haluaisin seuraavaksi tehä on toooosi pitkä!

    VastaaPoista
  13. Ihana arvonta! Minulla on menellään sukkientekourakka. 13.9. mennessä pitäisi saada mahdollisimman paljon sukkapareja valmiiksi erään europpalaisenmaan vanhuksille vietäväksi. Tämänjälkeen on tehtävä jo jotain muuta.

    VastaaPoista
  14. Mukana myös:) Tällä hetkellä on kesken virkkauspuolella mekko omakoppa neliö -kirjasta ja neulomispuolella neuletakki seiskaveikasta!

    VastaaPoista
  15. Tällä hetkellä harvinainen tilanne, kaikki keskeneräiset työt saatettu loppuun!:) Houkuttaisi tehdä seuraavaksi vaikka mitä, mutta lienee aika lunastaa lupaus tytölle virkatusta Risto Räppääjän Alpo-kissasta. Välipalanahan voi aina tehdä tiskiriepuja ym. kivaa :) -Menmuli-

    VastaaPoista
  16. Muutama tiskirätti odottelee viimeistelyä :)

    VastaaPoista
  17. Koukulla on parhaillaan tiskirätti ja puikoilla villasukat.

    Onpa kivan näköinen paketti kerrassaan :)

    VastaaPoista
  18. Tällä hetkellä puikoilla valmistuu villasukat jouluksi sukulaiselle :) Ihana arvonta!

    VastaaPoista
  19. Tällä hetkellä virkannut perhos- ja sydänpinnejä sekä kutonut vauvan villasukkia. Seuraavaksi olisi vuorossa lastenhuoneisiin virkatut matot. Tampereen Lankamaailmassa tulee myös vierailtua nykyisin usein :)

    kati_elina

    VastaaPoista
  20. Sukkaa lapselle teen tällä hetkellä. Kiva arvonta!
    -Mari-

    VastaaPoista
  21. Hih, helpompi olis sanoa mitä en ole tekemässä tällä hetkellä. Virkkauksen puolella m.m. apinoita ja päiväpeitto, neulonnassa useammat sukat ja pari huivintekelettä. Minulla pitää olla aina monta tekeillä, että voin vaihdella mielitekojen mukaan. =)

    VastaaPoista
  22. Virkkasin siskon vauvalle vaunulelun ja haluaisin virkata omallekkin vauvalle sellaisen. Mutta virkkuukoukut ja langat täytyisi uusia. :)

    VastaaPoista
  23. Juurikin lankamaailmasta Oulusta ostetut langat työn alla, villatakkia olen tekemässä ja pienempänä työnä känmekkäitä.
    Mukana arvonnassa.
    -päivi-

    VastaaPoista
  24. Tällä hetkellä kudon tyttärelle ylipolvensukkia koossa 28. Viimeksi sellaiset valmistui isommalle koossa 35. Suunnitteilla syksyksi myös pipoa ja tumppua. Väilitöinä tekisin mielelläni kaikkea pietä sievää yllä olevilla langoilla :)

    VastaaPoista
  25. Oi miten houkutteleva arvonta! Mulla ei pitkästä aikaa oo mitään kesken. Arjessa ei oikein oo vapaita hetkiä. Mutta eiköhän tuokin taas hiljalleen muutu. Syysilloiksi ois ihan mahtava ammentaa inspiraatiota uusista kivoista välineistä! :)

    VastaaPoista
  26. Työn alla kissasukkia, reaversesukkia seuraavaksi. Siililapasiakin pitäisi tehdä. Ihanaan arvontaan osallistun.

    VastaaPoista
  27. Tällä hetkelä työnalla on virkattu pipo lapselle, kesätoppi itselle sekä tulppaanimatto. Kaikki loppusuoralla jonka jälkeen saan aloittaa projektin virkattu kellotaulu. T. Pauliinan puikot & koukut

    VastaaPoista
  28. Mulla on menossa kahdet villasukat yhtäaikaa ihan itselle.Ja seuraavaksi olisi kai aloitettava joululahja sukkien valmistus.....

    VastaaPoista
  29. Koukulla on tällä hetkellä musta-valko siksak matto trikoo kuteesta ja puikoilla ihan neuletakki talven kylmiin ilmoihin.
    -ninnia- , annanen75@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Tällä hetkellä neulon valkoista torkkupeittoa. Neulon aina kun tulee sopiva hetki vauva-arjen keskellä :)

    VastaaPoista
  31. Tällä hetkellä työn alla on vähän liiankin monta hommaa, mutta viimeisimpänä aloitin tiskirätin neulomisen :)

    VastaaPoista
  32. Vauvanpeitto näinä päivinä syntyvälle tutun pienokaiselle.

    VastaaPoista
  33. Tällä hetkellä työnalla virkattu reppu (täältä sinun blogista bongattu ihana malli), josta ikävä kyllä loppui juuri lanka kesken.. mutta onneksi vklp saan toimituksen Tampereelta ja pääsen jatkamaan 4v kaverin tytön synttärilahjaa :) eilen aloitin sitten vielä tekemään kummitytölle pukinkonttiiin mekkoa :)

    VastaaPoista
  34. Kattausalusia lahjaksi pukin konttiin.

    VastaaPoista
  35. Villasukkia 7 v pojalle Oulun Kärppien väreissä 👍

    VastaaPoista
  36. Eilen aloitin virkkaamaan siksak-peittoa vauvalahjaksi. On myös muutama muu keskeneräinen työ, mm. kuusikulmioista peitto, laukku ja toinen laukku.. Olen liian innokas aloittamaan uusia töitä, vaikka entiset ovat vielä kesken. :D

    VastaaPoista
  37. Virkar nu en babyfilt. Därefter blir det något till vår kommande baby :-) / Johanna

    VastaaPoista
  38. Syksyn alkamisen huomaa siitä että on kaivettava sukkapuikot esiin. Tällä hetkellä valmistumassa on siis polvimittaiset villasukat itselleni. Lisäksi keskeneräisenä on vielä virkattu pikkupussukka ja käsilaukku.

    VastaaPoista
  39. Montakin työtä on tällä hetkellä kesken, mutta aktiivisesti neulon Aureed-nimistä villatakkia.

    VastaaPoista
  40. Juuri sain hexagon-maton virkattua valmiiksi, sikasak sukat ovat kesken, ja langat ja suunnitelmat valmiina vauvan nuttuun ja kirjoneulesukkiin :)
    Kiva arvonta ja kiva blogi! MaritaK

    VastaaPoista
  41. Kesken on ainakin vauvanpeitto pajuneliöistä, yksi matto trikookuteesta ja kirjovirkattu kassi. Ja suunnitelmia on paaaljon, mutta saapa nähdä mitkä niistä toteutuvat... :D

    VastaaPoista
  42. Tällä hetkellä työnalla on 210cm matto trikookuteesta. :) sivutyönä olen virkannut kierrepastaa lasten keittiöleikkeihin.mielessä jo monta seuraavaa työtä!

    VastaaPoista
  43. Tällä hetkellä koukulla tiskiliina ja hattivatti ja puikoilla joululahjasukat. Seuraavaksi lisää tiskiliinoja, kattausliinoja ja sukkia :)

    VastaaPoista
  44. Tällä hetkellä tulee vauhdilla tuttinauhoja, ja seuraavaksi suuremmaksi työksi on suunnitteilla katosta riippuva kehto :) - Tii-ia

    VastaaPoista
  45. Unipupu-riepuja on kaksin kappalein tulossa koukuilla. T: kästyö höperö 😊

    VastaaPoista
  46. Tällä hetkellä etsin uutta ideaa, mitä tehdä. Viimeaikaiset työt ovat olleet mattoa, lapasia, vauvanpeittoa sun muuta.
    Sanoinko viimeaikaiset? Välissä lienee melkein jo vuosi.
    Käsityöhinku on taas kasvanut voittamattomaksi :)

    VastaaPoista
  47. Syksyllä tarkoitus alkaa maton virkkaus ja tiskirätit myös mielessä. ☺ suski72

    VastaaPoista
  48. Hitaasti syttyvänä afrikankukkahippo ohjeet on viime viikolla ostettu ja nyt aletaan suunnittelemaan värejä 3-vee prinsessan kanssa <3

    VastaaPoista
  49. Tällä hetkellä työn alla on joululahjoja! Esimerkiksi vetoketjullisia pussukoita, huivi, istuinaluset ja kattausliinoja on tällä hetkellä tulossa! Tuo paketti olisi aivan mahtava :)
    T: Dansku

    VastaaPoista
  50. Vau mikä upea arvonta-ehdottomasti mukana amto@suomi24.fi
    Tällä hetkellä on kesken sinisävyinen matto jätkänpätkälle ja aika paljon sellaisia mitkä ole tunkenut kaapin perälle ja autuaasti unohtanut:).Suunnitelmissa olisi ananas-amigurumi pienimmäiselle ja vauvaviemisiksi jotain tuttavaperheelle.

    VastaaPoista
  51. Mukana! Neulomiskuume alkoi taas vilkaisemalla että mitä ihanaa olet täällä tehnyt nyt viimeksi :) Itsellä palmikkovillasukat tällä hetkellä vähän kesken, seuraavaksi tekis mieli kokeilla jotain muuta ihanaa kuvioo villasukkiin :)

    VastaaPoista
  52. Puikoilla on nyt Neonbeast ei niin kirkkaissa väreissä.

    VastaaPoista
  53. Sukkaa pukkaa puikoilta ja koukku odottelee pikkupussukoiden teon alkamista.

    VastaaPoista
  54. Puikoilla alkaa pakoilemaan sukkia ja koukulta vauvalahjoja.
    - lissupien

    VastaaPoista
  55. Tällä hetkellä virkkaan pyöreää mattoa ontelokuteesta. Seuraavana olisi vuorossa tyttäreni sänkyyn päiväpeiton virkkaus. Ihana kilpailu, ihana blogi ja ihana lanka-kauppa:-) Kati

    VastaaPoista
  56. Työn alla on vauvan kirjoneule sukat ja virkkaan vauvan helistintä.
    T :Tyttik.

    VastaaPoista
  57. Tällä hetkellä minulla ei ole minkäänlaista työtä meneillään, mutta seuraavaksi aion takuuvarmasti virkata käytävälle maton turkoosista ontelokuteesta! :)
    meoj_@hotmail.com

    VastaaPoista
  58. Virkkuukoukulla on muutamaa kerrosta vaille valmis kesän viimeinen kesäkassi ja neulepuikoille jo päässyt syksyn ensimmäiset villasukat :)

    VastaaPoista
  59. Olen vihdoin saanut tekemättömiä töitä valmiiksi ja nyt ei tekemättömiä ole kesken kun sellaisia mitä ei jaksaisi jatkaa :) seuraavaksi tarkoitus tehdä virkattu reppu tyttärelleni! -soppe

    VastaaPoista
  60. Tällä hetkellä virkkaan trikookuteesta vessanmattoa jonka annan isovanhemmille 50v häälahjaksi :)
    Jonna Vuorus

    VastaaPoista
  61. Minä neulon parhaillaan siskolleni pitsisiä kesäsukkia ja aion neuloa seuraavaksi sukat myös isälleni :)

    VastaaPoista
  62. Juuri nyt kudon itselleni villasukkia, ja minulla on myös pussukan virkkaus meneillä sivutyönä. :)

    nonni-84@hotmail.com

    VastaaPoista
  63. Puikoilla on juuri nyt syyshuiviKALiin huivi (LentäväLapanen), Snowdrop mekko, miehelle paita itsevärjätystä seiskaveikasta ja kirjoneulesukat. Koukultakin löytyy, eli itsevärjätyistä villalangoista tekeillä tilkkupeitto. Eli enemmän kuin tarpeeksi tekeillä, jotain kun siasi valmiiksikin... toki kyllähän noin ihanista langoista voisi aloittaa uudenkin työn... tai vaikka pienen korin ontelokuteesta.

    VastaaPoista
  64. Vastavalmistuneeseen puuliiterin ikkunaruutuun virkkaan kukkaverhoja :) t. lippanen@suomi24.fi

    VastaaPoista
  65. mukana arvonnassa,olen mukana kyjyssä joten keskeneräisiä töitä on paljon, on puseroa, villatakkia, huivia, villasukkia, lapasia, myssyä, tiskirättejä, virkattua pikkulaukkua ja montaa muuta :D

    VastaaPoista
  66. Parhaillaan virkkaan unipupua ihanalle veljentytölle :)

    VastaaPoista
  67. Hieno arvonta!
    Tällä hetkellä neulon tennarisukat itelle. Ja seuraavaksi mielessä olis neuloa vauvanpeitto.

    VastaaPoista
  68. Tiskirättejä valmistuu Blend Bamboosta.. on jäänyt vähän jämälankoja. :) Tosi kivoja leluja olen tuosta langasta tehnyt vauvalle, osaan niistä inspiraatio on kaivettu tästä ihanasta ihanasta blogista.
    Seuraavaksi täytyy virkkailla vauvalle mekko mummun synttärijuhliin ja sitten joku lämmin myssy syksyä varten. Pidemmälle ei uskalla suunnitella, näissäkin menee hetki tämän vauva-arjen keskellä. :) -Lauriina

    VastaaPoista
  69. Aina monta työtä yhtäaikaa tekeillä :D mm. Vessan matto, villasukat ja viirinauha. Lisäksi on monta ompelutyötä kesken. Uusia töitä pyörii mielessä koko ajan.

    VastaaPoista
  70. Tällä hetkellä puikoilla on ainakin kirjoneulepaita, syysneule itselleni sekä tyttärelle ja parit sukat...En kuitenkaan pistäisi pahakseni, jos voittaisin vielä nämä ihanuudet uusia projekteja varten <3

    VastaaPoista
  71. Tällä hetkellä puikoilla villasukat itselleni, seuraavaksi aion aloittaa parin kuukauden kuluttua syntyvälle kolmannelle lapselleni pajuneliöistä virkatun peiton

    VastaaPoista
  72. Ihana arvonta :) Aloitin juuri uuden parin sukkia ja sivutyönä teen mummonneliöpeittoa. Kaikenlaista pitäisi saada vielä alulle joulua varten..

    VastaaPoista
  73. Neuletakki on kesken ja on tökkinyt koko kesän. Olen päättänyt että en aloita uutta ennen kuin se on valmis. Täytyy nyt ryhdistäytyä kun ilmatkin viilenevät.

    VastaaPoista
  74. Keskeneräsenä on mm. virkattu vauvan peitto ja matonkuteesta neulottu tyynynpäällinen.

    VastaaPoista
  75. Keskeneräisenä mm. virkattu joululiina ja amigurumikoira pojalle. Välitöinä neuloin tyttärelle keppihevosen ja virkkasin nukensänkyyn päiväpeiton ja tyynyn. Ideoita riittäisi muutamaksi vuodeksi ;)

    VastaaPoista
  76. Riikka Mansikka-aho26. elokuuta 2015 klo 10.58

    Pääsin kanssa kesällä käymään Tampereen Lankamaailmassa ja voi että mikä ihana paikka!! Tyttären kanssa ihasteltiin ja hypisteltiin, ja poistuttiin kera ihanan lankakassin. Näistä työn alla nyt tyttärelle tuubihuivi, tiskirättejä lahjaksi ja reppuakin yritän virkkailla. Mukana ihanassa arvonnassa!

    VastaaPoista
  77. Jippii, tähän arvontaan on pakko osallistua! Tällä hetkellä valmistuu vauhdikkaasti neuloen ihana, sinertävä villatakki syksyn viileneviä iltoja lämmittämään :)
    - Hipsuvarvas-

    VastaaPoista
  78. Tällä hetkellä virkkuukoukulla on tiskirätti sekä keskeneräisenä puikoilla villasukat tyttärelle ja kolmiohuivi itselle syksyä silmällä pitäen. Ihana blogi sinulla!

    VastaaPoista
  79. Neuloin vauvan peittoa tyttäreni tulevalle vauvalle. Olen saanut sinun blogista niin paljon inspistä käsitöihin. Vasta tein kattausaluksia asteri- matto mallilla. Käyn päivittäin katsomassa blogiasi


    VastaaPoista
  80. tällähetkellä menossa virkattuna säärystimet, peitto ja pöytäliina, puikoilla on parit sukat kesken. Kunhan näistä selviin niin paitaa pitäisi sekä pojalle että miehelle neuloa :)

    VastaaPoista
  81. Siksakki peitto on kesken ja tänään aattelin alottaa jämälanka sukat kun eilen sain toiset november sukat valmiiksi :)

    VastaaPoista
  82. Tällä hetkellä virkkailen vauvalle pinnäsänkyyn päiväpeittoa/torkkupeittoa. Kohta pitäisi aloittaa joululahjojen teko. Paketteihin sujahtaa varmaankin taas itse tehtyjä sukkia, lapasia ja kodintekstiilejä.

    VastaaPoista
  83. Mukana mien ite neulo saatikka virkkaa,kun ei juurikaan taitoa,mutta äitini vois tehdä jotain vauvalleni noista jos onni suosii

    VastaaPoista
  84. Mukana arvonnassa! Aloitin juuri viikonloppuna virkkaamaan neljättä isoäidin-neliöpeittoa!
    Bamboo-langasta syntyy tiskirättejä välitöinä!

    VastaaPoista
  85. Onpas kiva arvonta! Tällä hetkellä on useampia sukkia kesken. Jospa ne tuosta tekasisi valmiiksi ja sitten voisikin pitkästä aikaa värkkäillä jonkin ihanan amigurumin. -Ninnu

    VastaaPoista
  86. Tällä hetkellä virkkailen vauvalle pinnasänkyyn päiväpeittoa/torkkupeittoa. Kohta pitäisi aloittaa joululahjojen teko. Varmaankin taas itse tehtyjä villasukkia, lapasia ja kodintekstiilejä sujahtaa paketteihin.

    VastaaPoista
  87. Seuraavaksi pitäisi alkaa kutomaan lapsille ohkaset lapaset toppahanskojen alle kun edelliset ovat jo pienet. Ja suunnitteilla on myös parin pipon ompelua tytölle ja hänen serkulleen. :)

    SAija saij4@luukku.com

    VastaaPoista
  88. Palmikkosukat työn alla ja isoäidinneliöistä peittoa halajaisin tehdä seuraavaksi.

    VastaaPoista
  89. Lapsenlapsille sukkia, niitähän kuluu.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  90. Tällä hetkellä minulla on meneillään kolme käsityötä.... villasukat synttärilahjaksi, villapaita ja neulehuivi. Mielessä vireillä jo monta neulomusta mummon murulle. T. Silmukoita sydämessä.

    VastaaPoista
  91. Työn alla yhdet villasukat ja ontelokuteesta maton yritelmä (nymana40@gmail.com)

    VastaaPoista
  92. Onpa kiva arvonta! Olen neulonut nyt neljät pöllösukat ja viidennet ovat tuossa puikoilla.
    marsar69@luukku.com

    VastaaPoista
  93. Tällä hetkellä kesken 2 villasukat neulomalla ja 6 torkkupeittoa virkkaamalla... Onhan aina valita työ mielialan mukaan... =)
    outleht@gmail.com

    VastaaPoista
  94. Tahtoisin harjoitella korin virkkaamista. Se siis voisi olla se seuraava haaste

    VastaaPoista
  95. Heippa, Kesän aikana veneillessä olen neulonut helmineuleena tiskirättejä Bambu-puuvillalangasta, helppoja ja valmistuu nopeasti. Ja, nyt kun illat viilenevät aloitin palmikkovillasukkien neulomisen. Sukat olen kutonut viimeksi 20 vuotta sitten koulussa, mutta ensimmäinen kantapää onnistui mielestäni kiitettävästi koulun vanhaa ohjetta noudattaen. Haaveenani on opetella virkkaamaan ja tehdä isoäidinneliöisen peitteen. Saa nähdä kuinka haaveeni kanssa käy!

    VastaaPoista
  96. Ihana arvonta! Tällä hetkellä tekeillä on ehkä 3kertaa purkutuomion saanu matto, josta tällä kertaa on tulisa suorakaiteen muotone. Seuraavaksi himottas virkata pikku vaavelille uus tuttinauha :) - innokas virkkailija-

    VastaaPoista
  97. Neulon parhaillaan pitsiliinaa seinälle viritettäväksi sekä raitasukkia. Johanna83

    VastaaPoista
  98. Tällä hetkellä neulon parhaillaan vauvanpeittoa. Seuraavaksi aion tehdä vauvalle lisää nuttuja ja aion haastaa itseni tekemään pikkuisen villatakin. :)

    Sini.la@hotmail.com

    VastaaPoista
  99. Sinun blogisi innoittamana leikkiruokia 3-vuotiaalle tyttärelleni :). Seuraavaksi alan neulomaan villasukat ja pipon talveksi.

    -Inkerikinkeri

    VastaaPoista
  100. tiskirättejä teon alla joululahjaksi

    VastaaPoista
  101. Villasukat, Revontuli-huivi, neulemekko ja -takki ..... Näitähän piisaa ;)

    VastaaPoista
  102. Puikoilla tällä hetkellä oman pipon alku, seuraavana jonossa pipo avomiehelle. (:

    VastaaPoista
  103. Tällä hetkellä käsillä on amigurumi balleriinahiiren virkkaaminen. Seuraavaksi aion neuloa ylipolven sukat marineuloo-blogin ohjeella...
    T.Maarit Puutarhakadulta

    VastaaPoista
  104. Aikeissa on ollut virkata tiskirätti bambulangasta mutta pieni vauva on pitänyt arjen melko kiireisenä :)

    VastaaPoista
  105. Tällä hetkellä työn alla on torkkupeitto paju -neliöistä. Idean peiton malliin sekä väreihin sainkin täältä sinun blogistasi :)

    VastaaPoista
  106. Tällä hetkellä työn alla ovat pöllö, siskolle tuparilahjaksi ja meikkipussukka.
    Kumpaakin virkkailen vuorotellen ja kohta ovat valmiit.
    TiinaS.

    VastaaPoista
  107. Mukana arvonnassa. Olen aloittamassa sellaisen pyöreän maton virkkaamista. Saa nähdä miten käy :D

    VastaaPoista
  108. Nyt kesken on syyspipon/-hatun virkkaus :) kesken on myös vihreä pusero, mutta luulen etten koskaan sitä valmiiksi teekään. Suunnitteilla on ainakin keväälle vauvaviltti lahjaksi (jos tulevilla vanhemmilla ei vielä sellaista ole), jota voisin syksyn mittaan alkaa jo virkkailemaan.. :)

    VastaaPoista
  109. Ihana arvonta! Juuri nyt ei ole mitään työn alla mutta tarkoitus olisi taas sukeltaa kirjoneuleen ihmeelliseen maailman. Myös virkatut hedelmät kiinnostaisivat! :)

    VastaaPoista
  110. Mukana arvonnassa. Tällä hetkellä puikoilla on pitkävartiset villasukat :)

    VastaaPoista
  111. Villasukat puikoilla ja koukulla pajuneliöistä torkkupeitto :) -Tarja-

    VastaaPoista
  112. Ehdottomasti mukana. Tällä hetkellä kesken on useampikin työ. Virkkaamalla meikkipussukkaa ja neulomalla vauvan peittoa.

    VastaaPoista
  113. Joululahjojen teko käynnissä!:D sukkia ja muitakin juttuja kokoajan puikoilla! Ihana arvonta :)

    VastaaPoista
  114. Vauvapeiton palat on yhä ompelematta yhteen ja neulon parhaillaan mekkoa vauvalle.
    Pian aloitan ufo-sukkien loppuunsaattamista ja sukkapareja on muutama.
    Kun asuimme Ylöjärvellä, Lankamaailma oli matkan varrella ja siellä kävin usein. Nyt olen asunut Lempäälässä neljä vuotta ja olen käynyt vain yhden kerran koko aikana vaikka haluaisin käydä useammin. Pitäisi melkein muuttaa takaisin Tampereelle, jotta tulisi käytyä siellä useammin.

    VastaaPoista
  115. Täytyyhän mummolassa olla yksi froteepyyhe käsin virkatulla pitsireunalla, sellainen siis on nyt työn alla ;-)

    VastaaPoista
  116. Tiskiriepuja virkkailen, nimenomaan blend bamboosta (jotka tilattu Lankamaailmasta), ja sinun ohjeita käyttäen =) terv. Mirdy

    VastaaPoista
  117. Mukana ollaan! Tällä hetkellä ehdoton lemppari on mattojen virkkaus :) ja sitä tässä parhaillaan viimeistelen :)

    VastaaPoista
  118. Tällä hetkellä neulon mohair-huivia ja sukkia ja virkkaan nimiäislahjaa kummitytölle.

    VastaaPoista
  119. Vautsivau mikä arvonta :)
    Virkkuukoukulla tällä hetkellä tusina jäätelötötteröä, vohveliosat virkattuna, jätskipalloja odottaen. Puikoilla puolestaan valkoharmaat ylipolvensukat.

    VastaaPoista
  120. Tällä hetkellä villasukat puikoilla ja seuraavaksi olis kiva virkata jonkinmoista viirinauhaa lastenhuoneeseen ja sen lisäksi uuteen kotiin haaveilen virkkaavani maton ja muutaman korin...- tiia.a.

    VastaaPoista
  121. Kiva arvonta. Virkkaa liinoja ja odottelen meikkipussin ohjetta. Jouluksi pehmeitä paketteja. tiinahyvonen67@gmail.com

    VastaaPoista
  122. Mukava arvonta. Tällä hetkellä kesken vauvan peitto ja haaveena seuraavaksi pitkävartiset sukat. hennaelisa@gmail.com

    VastaaPoista
  123. Unirättiä tädin murulle ❤ tiina.wilkman@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  124. Tällä hetkellä puikoilla sormikkaat, suunnitelmissa olisi leikkiruokia, pipoja, lapasia, villasukkia, neuletakkeja..hmm..mistäköhän kaiken ajan löytäisi tuon toteuttamiseen?! :D

    Anna-Maija

    VastaaPoista
  125. Juuri tulin itsekin Lankamaailmasta, huikeen hyvä kauppa! :) puikoilla on tämän syksyn ensimmäiset joululahjasukat ja seuraavaksi tarkoitus virkata ystävien syksyn tulokkaille tuttinauhoja sinun inspiroimana :) - Maria W.

    VastaaPoista
  126. Tällä hetkellä puikoilla on Paulie-neuletakki sekä perusvillasukat Kool-Aid -värjätystä langasta. To do -listalla olisi seuraavaksi ainakin Heidi Alanderin Peipponen-huivi, vauvanpeitto sekä Veera Välimäen Opettajatar-neuletakki :)

    VastaaPoista
  127. Neulon tällä hetkellä tytölle neuletakkia, lankana blend bamboo. Toisena neuletyönä villainen viltti. -sakara-

    VastaaPoista
  128. Tosi kiva arvonta. Tällä hetkellä virkkaan harmaata mattoa.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  129. Virkaan mattoa trikookuteesta. :)

    VastaaPoista
  130. Ihana arvonta! Seuraavaksi työn alla kirjoneulesukat😊 -marppaliini

    VastaaPoista
  131. Yritän hitaasti, mutta kuitenkin välillä asiassa edeten neuloa oljenkeltaisia palmikkosukkia. :) Seuraavaksi olisi kiva tehdä tytölle joitakin neulottuja, virkattuja ja/tai ommeltuja leluja keittiö- ja kokkausleikkeihin.

    VastaaPoista
  132. Tilkkupeitto taitaa seuraavaksi valmistua. eerika.rautiainen(at)saunalahti.fi

    VastaaPoista
  133. Samat langat minullakin suosikkina. Tällä hetkellä virkkaan lastenvaunuihin vaunuleluja. Suunnitelmissa on kaikkea tyynynpäällisistä tiskirätteihin, joulukin on tulossa ja lahjanteko alkaa. :)

    VastaaPoista
  134. Ihana arvonta! Minulla on kesken ihan liian monta ihanuutta siihen nähden, kuinka paljon aikaa niihin on käytettävissä: tytölle neule strömsön ohjeen mukaan, bamburättejä, tuttiketjuja, matto, kahdet villasukat ja haaveena oli neuloa itselle kaksi neuletta ja miehelle myös joku ihana villapaita :) siinä päällimmäisenä mielessä olevat. Nuo knitpron virkkuukoukut on ihan parhaita!

    VastaaPoista
  135. Sain juuri puikoilta pois hiippapipon, joka on viimeistelyä vaille valmis. Seuraavaksi voisin kokeilla virkata pöllön. :) t. Elska

    VastaaPoista
  136. Ihan vasta valmistui polvisukat. Nyt puikoilla kynsikkäät.

    Sannama

    VastaaPoista
  137. Taas niiin herkullisen värisiä lankoja. 💗 tää neulominen ja virkkaaminen on loputon suo. Tälle ku antaa pikkurillin ni vie koko käden ja mielen. 😉 Tekeillä juuri pojalle ohjeidesi mukainen pöllötyyny ja tytölle hiusrenksut rusetilla. 💕 lapsien hoidot kun taas alkavat parin vk päästä niin olisi tarkoitus aloittaa pipojen virkkausta/villapaidan tekoa syksyksi. Somisteina rusetit. ☺️

    -Oonuska-
    Ps. Blogisi seuraaminen antaa aina vaan lisää inspiraatiota. Löysin mummoni vanhoja virkkauskirjoja vuodelta 1972-1974 5kpl ja nyt sain ajatuksen virkata jotain kaunista sieltä ja laittaa kehyksiin. Muistona Mummista. 😊

    VastaaPoista
  138. Lankamaailma myös oma suosikki. Tännään sain valmiiksi virkatun prinsessalaukun kummitytölle synttärilahjaksi. Seuraavaksi varmaan pitäisi aloittaa jo joululahjojen virkkaaminen... :)

    VastaaPoista
  139. Tällä hetkellä työn alla on tyttärelle villatakki ja kaulaliina sekä miehelle villasukat. Suunnitelmissa on virkata lisää koristeita hiuslenkkeihin.
    T. LindaE

    VastaaPoista
  140. Teen lasteni uudelle serkkupojalle pieniä tennarisukkia. Merja

    VastaaPoista
  141. Tällä hetkellä työn alla torkkupeitto neiti 1-vuotiaalle, seuraavaksi suunnitelmissa aloittaa leikkiherkkujen teko 😊

    VastaaPoista
  142. Ihanan houkutteleva arvonta, osallistun... Tällä hetkellä kesken tiskirätti, olohuoneen lattialle matto ja sinun ohjeella muutama pöllö. :) SN

    VastaaPoista
  143. Mukana arvonnassa! tarkoituksena olisi neuloa tytölle pipo syksyksi!

    VastaaPoista
  144. Pojan tiikerisukat on viimeistelyä vaille ja sitten pitäis vielä kolmet lasten sukat taikoa, että tarkenee jälkikasvu sitten talvella tallustaa :)

    VastaaPoista
  145. Tottakai mukana, sun huippujutuissa! Vaikken olekkaan samanlainen taituri kuis sinä, kokeilen juuri tällä hetkellä niitä sun pöllöjä, vaaleenpunasia ja sinisiä lastenlapsille :) Tyttären tytär näki kuvan kun katoin sun kuvia pöllöistä ja sanoi het, että voi mummu, tee nuita :) Seuraavaksi sitten net kattausliinat, nekin sun ohjeilla. Olet ihana, kun jaat jutut täällä meille muillekkin, kiitos <3

    VastaaPoista
  146. Työn alla on vauvalahjaksi virkattu pöllö. Seuraavaksi olisi vuorossa kokeilla lapasten virkkausta :-)

    VastaaPoista
  147. Kiva olis voitto saada kotiin:) Työn alla kahdet räsymattosukat, kettulapaset sekä säärystimet. Seuraavana projektina on kutoa huivi.

    VastaaPoista
  148. Ensimmäinen pöllö on koukulla. Sen ohjetta tulinkin blogiisi kurkkimaan. Lankavarastoja pitäisi alkaa kartuttamaan tulevan talven varalle. (: Virkattuja villatakkeja saisi tytöille taas tehdä ja tietysti syötävän suloisia leikkiruokia.
    -Johanna-

    VastaaPoista
  149. Tällähetkellä kesken neuletakki, pari kattausliinaa, matto... Ja olen langanosto kiellossa siihen asti että kaikki puolitiehen jätetyt työt on saatu valmiiksi. Siksipä juuri oiskin kiva voitttaa tuo paketti niin saisin aloittaa taas jonkun uuden työn :D
    -havesu-

    VastaaPoista
  150. Jestas, mikä arvonta😍 tällähetkellä kesken on afrikankukka-hipot kummallekin tytölle, matto heidän huoneeseen ja virkattuja ruutuja teen olohuoneen torkkupeittoa varten. -valma

    VastaaPoista
  151. Sukat menossa, seuraavaksi tiskirättejä joululahjoiksi jajaja...

    VastaaPoista
  152. Mie tilaan lankamaailmasta, kun ei kauppaa lähellä. Neulon polvisukkia ja seuraavaksi alan virkkaamaan kateliinoja. Kauniita syyspäiviä sinulle:) Kimarka

    VastaaPoista
  153. Mukana ollaan! Tällä hetkellä on puikoilla pojalle villasukat. Seuraavaksi on tarkoitus virkkailla kattausliinoja ystävälle.

    VastaaPoista
  154. Tällä hetkellä teen Extrafine merino -langasta hiippalakkeja ja lapasia lapsille, joihin ompelen heijastinkankaasta sydämiä ja tähtiä :) Kiitos ihanista ohjeista!
    -Tipu-

    VastaaPoista
  155. Kudon palmikkoliiviä ja peittoa vauvalle. Yksi isompi virkkausprojekti tunika valmistui juuri.
    -iina

    VastaaPoista
  156. Tällä hetkellä meneillään vauvantossut siskon pojalle, seuraavaksi vauvapeittoa. Ristiäiset marraskuun eka päivä, kiirettä kiirettä :)

    VastaaPoista
  157. Ihana arvonta! Juuri aloittelen virkkaamaan pupuhelistintä :) -iima

    VastaaPoista
  158. Koukulla avainnauha ja puikoilla sukat 😊

    VastaaPoista
  159. Tällä hetkellä kesken isoäidinneliöviltti (ja tulee olemaan kesken piiiiitkään), sekä bommix bamboosta raidallien neule oon vielä muutamaa helmasenttiä ja hihoja vaille. Ainakin yhden vetoketjusta alaspäin virkattavan vinoraitapussukan teen välissä, sekä äitin vessaan pitäisi kuulemma virkata pieni matto.
    Se on hyvä isojen projektien välissä tehdä pienempiäkin juttuja, että ei turhaudu ja häviä mielenkiinto :)
    -TiinaRiittaMaria

    VastaaPoista
  160. Tays:iin vauvasukkia FB ryhmän kautta :) Vauvasukkia tulee tehtyä koska muuten iso osa kutomuksista jäisi omaan varastoon (ja niitä on jo ihan riittävästi) :(

    VastaaPoista
  161. Tällä hetkellä työn alla on pari vauvanpeittoa, reaverset, Aura-matto sekä hempeät sukat itselle. Sormet syyhyäisi aloittamaan uusia projekteja, mutta pitänee ensin saada joku keskeneräisistä valmiiksi.

    VastaaPoista
  162. Tällä hetkellä virkkaan palapeittoa. Suunnitteilla on tyyny, villatakki ja kassi :) Puikoilla on puseron alku. Kesken on myös paljon muuta, mutta nämä suunnitelmissa juuri nyt :D (Katrin kuvat)

    VastaaPoista
  163. Voi ei, ihana arvonta! Minulla alkaa koulu tammikuussa, joten aloitin juuri virkkaamaan itselleni penaalia. :) Samalla teen vauvan peittoa, sillä yritän saada käytettyä jämälankojani.

    VastaaPoista
  164. Koukulta tulossa Totoro-pehmolelu poitsulle ja seuraavaksi ajattelin virkata heijastinlangasta pipoja :)

    VastaaPoista
  165. Puikoilla neulepusero lapsenlapselle, seuraavaksi käynnistynee villasukkatehdas :D

    VastaaPoista
  166. Työn alla tällä hetkellä (kaikki virkkauksia) on paita bambulangasta, trikookuteesta istuintyyny lattialle, ikuisuusprojekti torkkupeitto (jonka leveys on reilut 2 metriä) ja sitten ne, mitä en nyt muista. Työn alle pitäisi ottaa lähiaikoina pari kolme mattoa, yksi kori, villatakki tai pontso. Ja sitten kauheasti tekisi mieli kokeilla tehdä afrikankukista semmoisen hippopotamuksen, mutta katsotaan nyt :D

    VastaaPoista
  167. Devil's Snare-sukat Malabrigon langasta ja seuraavaksi on vuorossa lisää sukkia, sekä villatakki, villapaita ja afrikankukista virkattu pehmolelu

    VastaaPoista
  168. Nyt tulossa Janina Kallion Railings ystävän häihin. Sen jälkeen pitäisi viimeistellä ufoja, erityisesti erästä vauvan haalaria tarvittaisiin iltojen alkaessa jo viilentymään.

    VastaaPoista
  169. Puikoilla Heidi Alanderin Peipponen hartiahuivi, koukkuilin viimeksi pefletit saunaan just arvonnassa olevista langoista.

    VastaaPoista
  170. Kolmet sukat, tytölle tunika ja kaksi puseroa on tällä hetkellä puikoilla. Tykkään tehdä montaa työtä vaihdellen, niin ei ehdi kyllästyä yhteenkään. Ja kiva vaihdella vaikka päivittäin lankalaatua.

    VastaaPoista
  171. Työn alla juuri nyt vauvaneuleita ystäväperheen pienelle. Mieleni tekisi aloittaa jo myös villasukkia näin syksyn taas lähestyessä :)

    VastaaPoista
  172. Tekeillä on laukku ja pari huivia; pääkallo ja sateenkaarihuivi salomoninsolmuilla.
    -teijavee-


    teijavee@luukku.com

    VastaaPoista
  173. Tällähetkellä virkkaan joululahjoja sukulaisille ja kavereilleni. Pussukoita,laukkuja koreja. Apuna molla millsin virkkuri kirjat. On hyvä aloittaa jo ajoissa niin ei tule hoppu :)

    VastaaPoista
  174. Koukulla pystyraitainen pehmopöllö, tällä kertaa ei sinun ohjeella ja seuraavana koukulle asettuu lumihiutalemekko itselleni, johon kävin eilen hakemassa langat (yllätysyllätys) Lankamaailmasta. Puikoilla taas tulossa lapaset... Sitten olisi viimeisteltäviä virkattuja koruja plus prinsessakruunuja. *hakeutuu koukkuvieroituukseen ensitilassa*

    VastaaPoista
  175. Tällä hetkellä virkkailen iltaisin viirinauhoja. Ida

    VastaaPoista
  176. Huivi työn alla tällä hetkellä =). Mukaan kivaan arvontaan.
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  177. Virkkaan tällä hetkellä pussukkaa kaverille, jolle sen oli tarkoitus olla rippilahjana, mutta selkeästi myöhässä! Äidilleni on kanssa samanlainen valmisteilla ja pitäisi virkkailla kaulakoru ja villasukkia on kovasti jonossa odottamassa neulojaa... :)

    VastaaPoista
  178. Puikoilla on villasukat ja koukulla tuttinauhoja. Pääteltäviä töitäkin on odottamassa päättelemistä ja jokin torkkupeitto houkuttelisi, kunhan sopiva malli löytyisi. Tilkkutäkkiä varten on myös kankaat valmiina, joten syksyä odotellaan!

    VastaaPoista
  179. Barbielle mekkoa

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  180. Puikoilla pari huivia, koukuilla mm. pari boleroa, matto, pussukka, rusetti ja avainnauha. Monta työtä kesken kuten aina. Jokaisesta huoneesta löytyy ainakin yksi käsityö, pystyypä ne muutamat vapaat minuutit käyttämään hyödyksi tekemällä muutaman silmukan kerrallaan.

    VastaaPoista
  181. Arvonnassa mukana! Tälllä hetkellä virkkaan itselleni kaksi avainnauhaa töihin.

    VastaaPoista
  182. Vauvan lapaset työn alla :)
    PäiviS

    VastaaPoista
  183. Arvontaan mukaan. Puikoilla tällä hetkellä huivi ja sukat itselle .Pirjo

    VastaaPoista
  184. Arvonnassa mukana, tällä hetkellä työn alla: virkkaamalla lipaston päälle liinaa, kaulahuivin neulontaa, villapaidan neulontaa sekä pari ristipistotyötä odottamassa. Terv. NinaJRK

    VastaaPoista
  185. Arvontaan mukaan :) Työn alla tällä hetkellä neulebolero vauvalle ystävän hääjuhliin. Seuraavaksi ehkäpä sukat ja pipo tai maton virkkaus. Suunniteltuja projekteja on paljon enemmän kuin aikaa :)

    VastaaPoista
  186. Joululahjavillasukkien neulominen on alkanut. Taaperon äitinä on aloitettava ajoissa, että ehtii jotain saada jouluksi valmiiksikin. :)
    KatriOULU

    VastaaPoista
  187. Mukana minäkin. Tällä hetkellä töissä virkkaan hedelmiä puuvillalangoilla, kotona peittoa 7veikasta ja liinoja, puikoilla villasukkia ja lapasia :) Jokaista voi sitten mielentilan mukaan jatkaa :)

    VastaaPoista
  188. Mukana arvonnassa, tällähetkellä puikoilla on säärystimet taitoluistelijalle ja aina yks pipo täytyy olla :D

    VastaaPoista
  189. Mukana arvonnassa! Äidin toivomat lautasten aluset ovat virkkausvuorossa.

    T: Tinttie

    VastaaPoista
  190. Arvonnassa mukana, kettukarkkisukat ovat melkein valmiit, virkkaamalla teen parhaillaan nuken peittoa. Lankamaailma myös oma suosikkini! Terv. AnneKS

    VastaaPoista
  191. Tällä hetkellä virkkaan pientä koria nukkekotiin ja suunnitteilla olisi neuloa kaulahuivi :)
    T. Elle

    VastaaPoista
  192. Koukulta on juuri valmistunut/valmistumassa viirinauhoja, pöytäliina ja happy hippo. Puikoilla on neuletakki - ja kaikenkirjavat sukat kutkuttavat mielessä.

    VastaaPoista
  193. Mukana, täällä neulotaan lapasia 😊

    VastaaPoista
  194. Teen parhaillani taas virkattuja conversetossuja kaksinkertaisesta seitsemän veljestä langasta, On aika monet jo tullut näperrettyä!
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  195. Hienot palkinnot! Virkkaan nyt olohuoneeseen isoa mattoa, puikoilla tennarisukkia ja räsymattopolvareita, yksi tiskiliinakin on kesken käsilaukussa... Marianne

    VastaaPoista
  196. Tällä hetkellä virkkaustyönä trikookuteesta tulossa tyylikäs musta lehtikori -RoosaS

    VastaaPoista
  197. Mukana arvonnassa. Koukulla tällä hetkellä peitto isoäidin neliöistä tyttärelleni <3

    -Ellis (ellis.90(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  198. Tällä hetkellä koukulla tähti-matto ontelokuteesta. Tämän projektin jälkeen taitaa mattojen ja korien teko jatkua, kun Paaposta saapumassa iso kasa trikookuteita :)

    VastaaPoista
  199. Mukaan arvontaan. Puikoilla tyynynpäällinen, koukulla rusetteja ponnarilenksuihin. T.Hannukka

    VastaaPoista
  200. Virkattu sängynpeite valmistui tänään, seuraavaksi neulon kesken olevat hartiahuivin ja neuletakin.

    Pipsapippuri

    VastaaPoista