tiistai 1. syyskuuta 2015

Made With Love -pehmopöllöt


Ihana Siina Tyttöjen IhanUudet -blogista tilasi tyttärilleen virkatut pöllöt ja virkattuja herkkuja. 
Innostuin kuvaamaan pöllöt niiden valmistuttua. Tuntuu, etten ole pitkään aikaan näitä pöllöjä tehnytkään, joskus aiemmin tein niitä tosi paljon!

Ohje on oma tekemäni, ja uusille lukijoille tiedoksi, se löytyy tämän linkin takaa.
Pöllön ohje on tulossa myös erääseen kohta julkaistavaan kirjaan, jossa sain mahdollisuuden olla mukana. Siitä lisää myöhemmin syksyn aikana! 

Lankavalinta: Bommix Bamboo
Rusetit taiteltu itse Grasgrain -nauhasta

11 kommenttia:

 1. Oi että kun on söpöjä pöllöjä! Täytyykin kokeilla, jospa itsekin saisin ohjeesi avulla virkattua pöllön ja näin kaivettua esille vanhat opit virkkauksesta! =)

  Mukavaa alkanutta syyskuuta!

  Kaisa

  VastaaPoista
 2. Voi apua miten suloiset pöllöt! <3 Aivan ihanat! :)
  Hei ja onnea kirjaan mukaan pääsystä! :)

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  VastaaPoista
 3. Suloisia pöllömyksiä! <3 kappas kun minullekin tupsahti tänään postilaatikkoon noita suloisia "Made with love" riipuksia :)

  VastaaPoista
 4. Ihastuin näihin pöllöihisi viime viikolla ja nyt on jo kaksin kappalein virkattu. Täytettä ja saumojen ompelua vaille valmiit. Näyttääpä pahasti siltä, että kaikki lähipiirin pienokaiset taitavat ensi jouluna löytää pukin kontista ihka ikioman pöllön. Kiitos ideasta ja ohjeesta!

  VastaaPoista
 5. Löysin sattumalta blogiisi ja ihastuin heti ikihyviksi! Miten voikin olla näin ihana blogi jollakin :) rupesin heti tekemään tuollaista pöllöä omalle mahassa vielä asuvalle pienokaiselle. Suunnitelmissa on myös käydä läpi koko blogisi kaikki postaukset, odotan innolla mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyy. Kiitos ihanasta blogista ja ihanasta pöllöohjeesta!

  VastaaPoista
 6. Voi en, onko nyt pakko opetella virkkaamaan? Aivan mahtavan söpöt pöllöt ja väritkin on niin herkulliset! :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania. Pakko oli kaverin tyttövauvalle tehdä oma pöllö :)

  VastaaPoista