tiistai 15. syyskuuta 2015

Neulotaan parempi maailma!


Vinkiksi Tamperelaisille:

Neulotaan yhdessä parempi maailma! 
"Tampereen Lankamaailma järjestää Sukkatyöpajan lauantaina 26.9. klo 10-13. 
Tapaamisessa neulotaan villasukkia turvapaikanhakijoille.  

Mikä ihmeen Villasukat turvapaikanhakijalle? Kudo villasukat turvapaikanhakijalle -kampanja Facebookissa on levinnyt hyväntekeväisyyskampanja, jolla konkreettisesti ilahdutetaan Suomen talveen saapuvia turvapaikanhakijoita lämpimillä villasukilla.  

Jos haluat osallistua hyväntekeväisyyshaasteeseen ja osallistut neuletapaamiseen 26.9., saat yhdet sukkalangat näitä lahjasukkia varten (suositut Ville- ja Vilma-sukkalangat 50 gramman kerillä, sukkiin saat 2 kerää, kerät saa tapaamisessa). Jos et muista miten sukkien kantapää neulottiinkaan voi neuletapaamisessa siihen saada apuja! Neuletapaamisen ajan kaikki normaalihintaiset sukkalangat -30%. Ota omat sukkapuikot mukaan tai tarvittaessa voit ostaa sukkapuikot Lankamaailmasta.  

Mistä idea kampanjaan syntyi? Suomeen saapuvilla turvapaikanhakijoilla on pulaa lämpimistä vaatteista ja talvikelit ovat tulossa. Lämpöiset sukat ovat paitsi tarpeellinen vaate, myös symbolinen tervetulotoivotus Suomeen. Villasukkiin liittyy turvallisuuden ja kodikkuuden tuntua: kenties juuri sinun kutomasi sukat ovat eräs pieni apu jonkun turvapaikanhakijan kotoutumisessa. Villasukka-haasteen järjestävät Refugee Hospitality Club -ryhmä sekä Yhteismaa ry. Yhteistyökumppanina toimii Suomen Punainen Risti." 
 (Teksti: Lankamaailma, Tampere)

Lue lisää Kudo villasukat turvapaikanhakijalle -kampanjasta: https://www.facebook.com/events/768888983233181/

2 kommenttia:

  1. Mua niin harmittaa, kun en osaa neuloa sukkia. Meidän villasukat kun alkaa olla jo niin reikäisiä, että on ihan sama onko niitä edes jalassa. Tämähän olisi mahtava tilaisuus oppia tekeen se kantapää ja samalla pääsisi auttaan =) Tarvii pistää kalenteriin ylös, jos vaikka pääsisin tuleen =)

    VastaaPoista
  2. Minäkin listasin muutaman käsityöaiheisen hyväntekeväisyyskohteen blogini sivupalkkiin,itsellenikin muistutukseksi.Mukana on ompelua,neulomista yms.

    VastaaPoista