maanantai 14. syyskuuta 2015

Herbinan uutuuksia testissä

Käsityörintamalla ei suinkaan ole hiljaista, muutama ohjeen kirjoitus ja tilaustöitä on meneillään. Tähän väliin on siis hyvä postailla jotain ihan muuta.

Sain jokin aika sitten sähköpostiini viestin, jossa kysyttiin, haluaisinko testiin Herbinalta tänä syksynä ilmestyneitä uutuuksia. Vastausta ei tarvinut miettiä hetkeäkään, Herbina kun sattuu olemaan yksi niistä kosmetiikkamerkeistä, joka on aktiivikäytössä itselläni.
Olen näitä uutuuksia nyt hetken testaillut ja tykkään kovasti tuotteista,
mutta yksi on ylitse muiden: Micellar-puhdistusvesi.

Miceller-puhdistusvesi on kolmitehoinen; meikinpoisto, puhdistus ja kasvovesi yhdessä.
 Tämä kosteuttava ja virkistävä vesipohjainen puhdistusvesi sisältää misellejä (yhdisteitä), jotka vetävät puoleensa meikkiä ja likaa.
Puhdistusvettä käytetään samaan tapaan kuin kasvovettä eli sillä kostutetaan vanulappu ja sen jälkeen vanulapulla pyyhitään kasvot. Erillistä puhdistusainetta ei tarvita lainkaan eikä kasvoja tarvitse puhdistuksen jälkeen huuhdella vedellä/käsitellä kasvovedellä, erittäin näppärää siis!

 Micellar-puhdistusvesi tulee ehdottomasti olemaan mukana päivittäisissä kauneusrutiineissani.

Joko sinä olet testannut Herbinan uusia ihonhoitosarjoja, joita ovat Energy Boost ja Moisture Balance?

Psst. Herbinan Facebook-sivulla on menossa kilpailu, jossa arvottavana
3kpl  Moisture Balance -tuotepaketteja.

/ Tuotteet saatu blogin kautta /

1 kommentti:

  1. Joitakin Herbinan tuotteita on tullut käytettyä mutta tätä puhdistusvettä en vielä ole testannut mutta täytyykin kirjoittaa muistiin seuraavaa kauppareissua varten :) Mukavaa alkanutta viikkoa :)

    VastaaPoista