maanantai 7. syyskuuta 2015

Desenion julisteet ja virkatut kivet

/ Yhteistyössä Desenio /

Syksy on sisustajan parasta aikaa ja jotain muutoksia on meidänkin kotona tehty. Olen ostanut uusia tekstiilejä aina verhoista ja sängynpäällisistä mattoihin saakka. Uudet seinäpinnatkin ovat mielessä, jotain sävyä valkoiset seinät nyt kaipaisivat.

Olen jo pitkään etsinyt kotimme seinille jotain uutta. Nettisurffailun kautta löysin yrityksen, joka tekee yksinkertaisen kauniita julisteita juuri minun makuuni. Yrityksen nimi on Desenio. Desenion valikoimista löytyy graafiset julisteet ja printit, jotka sopivat kaikenlaisiin sisustuksiin.Yhteistyössä Desenion kanssa sain valita mallistosta muutaman lempparijulisteen ja niitä löytyikin helposti. Tyttärelle valitsin aakkostaulun, jonka värisävyt sopivat täydelliseti tyttären huoneeseen.
Lasten ja nuorten valikoimaa pääset kurkkaamaan tästä linkistä.

Olohuoneeseen halusin intiaani-aiheisen unisiepparin sekä tyylikkään, käsinpiirretyn sulka -julisteen. Lopullinen paikka näille kahdelle tosin on vielä valitsematta, katsotaan nyt minne ne loppujen lopuksi päätyvät.
Ideoita ja vinkkejä tauluseinälle ja kollaasiin löytyy täältä (klik).
 
Kesän sateisten säiden ajankuluksi virkkasin koristekivien päälle erilaisia pitsejä. Mitään varsinaista ohjetta minulla ei ollut, ja aika erilaisia niistä oli tarkoituskin tehdä.
Langaksi valikoitui Haeklegarn nr. 5, joka oli oikein passeli valinta. Lanka on ohut ja tiukkakierteinen, ja sopii hyvin virkkaukseen ja neulontaan.

 Olkkarin musta-valkoista värimaailmaa tähdittää yksi keltainen pitsikivi. Kokoelman valkoisten kivien seurana olevaa tehostekiveä voi vaihdella aina fiiliksen mukaan. Tällä kertaa värinä on keltainen, väri johon ihastuin viime kesänä ja josta yritän ammentaa voimia syksyn varalle.
Keltainen pitsikivi symboloi minulle valoa, aurinkoa ja iloa.
2 kommenttia:

  1. Kylläpä on kauniita kiviä, aivan ihana tuo keltainen väripilkku ! :) ja taulut myös todella kauniita, aakkostaulu ei olisikaan hullumpi idea meidänkin tyttösen huoneeseen .. Aurinkoisia syyskuun päiviä!<3

    VastaaPoista
  2. Hei, aivan ihania julisteita tuolla. Kiitos paljon vinkistä!!

    VastaaPoista