sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Virkattu reppu nro.2

Ensimmäinen virkkaamani reppu oli vaaleanpunainen, ja päätyi omalle tyttärelleni (klik).

Siskoni seuraa blogiani tyttäriensä kanssa, ja aina joskus tulee tekstiviesti tai puhelu, että tytöt tykkäs, tekisitköhän... Ja tottakai täti sitten tekee. :) Nuorimmalle siskon tytölle lähti siis postitse harmaa reppu, joka on virkattu kaksinkertaisesta Blend Bamboosta (klik). Virkkaan siksi kaksinkertaisena, että saan siitä erittäin napakan ja jämäkän. Pienellä koukulla virkattuna kättä pitää kyllä välillä lepuuttaa, mutta mikä tärkeintä, tulos on napakka ja reppu kestää käyttöä.

Ohje reppuun löytyy ystäväni Heidin blogista Ripaus tunnelmaa (klik).

Me vietimme Heidin kanssa erittäin käsityöpainotteisen ja mukavan viikonlopun yhdessä, jonka aikana "ompelukoneet surisi ja virkkuukoukut lauloi". Yhdessä tekeminen on niin kivaa! :)

Mukavaa alkavaa viikkoa!

24 kommenttia:

 1. Ai että mä niin tykkään näistä sinun virkkauksistasi. Todella taidokkaasti tehtyjä ja hyvin kuvattu. Mä olen sun suuri fanisi. Toiset fanittaa laulajia/artisteja. Minä fanitan sinua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piritta ihanasta kommentista! Viestisi lämmittää mieltäni tosi paljon ! :)

   Poista
 2. Voi kuinka ihanan repun olet taas tehnyt. Mun pitäis taas löytää jostain aikaa käsitöille. Jotenkin se aika on vaan nyt mennyt kaikkeen muuhun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Itselläkin aika mitä käsitöille jää on melko vähäistä, ja illalla (joskus jopa yöllä) sekin. En kuitenkaan osais olla ilmankaan! :)

   Poista
 3. Voi miten upea reppu sieltä on taas valmistunut, tuo virkkausjälkesi on kyllä uskomattoman kaunista! :) On varmaan siskontyttö tästä onnessaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Toivottavasti siskon tyttökin tykkää! Kaunis on sinunkin virkkausjälkesi. :)

   Poista
 4. Oooi! Aivan ihana! Miten voikaan olla noin täydellistä virkkausjälkeä!? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eikai sentään täydellistä... itse ajattelen niin että hyvä virkkausjälki tulee kun on laadukas lanka ja oikean kokoinen koukku :)

   Poista
 5. Reput on kyllä niin suloiset ja kauniisti tehdyt. Ajattelen, kokeilen itsekin virkata ja siksi kyselen vielä repun kokoa? Korkeus, leveys?

  terveisin
  Terja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Terja! Molemmat tekemäni reput ovat erikokoisia, harmaan laitoin jo postiin eli en voi sitä mitata, mutta vaaleanpunaisen mitat ovat:17x14cm

   Poista
  2. Kiitos paljon Mira vastauksesta ja mukavaa vapunaikaa! Ja kiitos hienosta blogista!

   terveisin
   Terja

   Poista
 6. Mielettömän ihana reppu,voihan ihanuus ja herkkyys! WAU!

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis reppu. Mitä silmukoita tässä on käytetty? Olen aloittelija virkkauksessa, enkä millään saa näin tiivistä pintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiinteitä silmukoita aika pienellä koukulla. Itse tein kaksinkertaisella langalla, niin tulee tiivistä ja napakkaa jälkeä.

   Poista
 8. Moikka. Millä silmukoilla pohjasta noustaan ylöspäin? Virkkaan ekaa kertaa käsityötuntien jälkeen :) tämä oli niin ihana että pakko yrittää tytölle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Koko reppu on tehty kiinteillä silmukoilla, paitsi läppä on virkattu pylväillä ja reunus on piparkakkureunus. :)

   Poista
 9. Suprecute bag!! I love it!!

  VastaaPoista