keskiviikko 20. elokuuta 2014

Kohta juhlitaan! (Sisältää ARVONNAN!)


Muistanette kesäkuiset prinsessani 2-vuotis juhlat, ja niistä tehdyn postauksen, johon kattaustarvikkeet ja koristelut oli hankittu Decora Housesta. Postaus osoittautui hurjan suosituksi ja koristelut -sekä kattaukset saivat aikaan kovasti ihasteluja!

Yhteistyöni Decora Housen kanssa jatkuu vielä mukavalla yllätyksellä, eli haluamme muistaa teitä lukijoitakin! Blogini tasasatasetkin ovat jo niin lähellä, että syytä arvontaan on tulevien hienojen lukemienkin takia.
Seuraavat tasalukemat blogissani tulevat olemaan puoli miljoonaa katselukertaa,
500 blogger rekisteröitynyttä lukijaa ja 500 Facebook lukijaa.
Nuo kaikki lukemat ovat jo ihan hirmuisen lähellä! Kiitos te!
Kiitokseksi laitetaankin nyt pystyyn lukija-arvonta, joka on tarkoitettu kaikille teille ihanille blogini lukijoille!

Palkintona arvonnassa on 50 euron arvoinen lahjakortti Decora Houseen!
(Lahjakortti tulee käyttää kerralla, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi.)


( Kaikki kuvat: Decora House )

 OSALLISTUMISOHJEET: 

-Yhden arvan saat kertomalla mitkä juhlat sinä haluaisit järjestää jos voittaisit ja minkä teeman juhliin valitsisit! Vinkkejä ja fiiliksiä voit käydä kurkkaamassa Decora Housen valikoimasta, josta löytyy juhlatarvikkeet juhlaan kuin juhlaan, olipa sitten kyseessä häät, ristiäiset, baby showerit, lastenjuhlat, tai esimerkiksi teemajuhlat.

-Lisäarvan saat tykkäämällä Decora Housen Facebooksivusta (klik)

 -Koska tämä on lukija-arvonta, niin osallistuaksesi sinun tulee olla blogini julkinen lukija (Blogger, Bloglovin, Facebook). Arvonnan aikana lukijoiksi kirjautuneet ovat myös tervetulleita!
Anonyymit lukijat pääsevät arvontaan mukaan luomalla itselleen Google -tilin, siten saat itsellesi luotua nimimerkin ja arvontaan osallistuminen onnistuu. Google -tilin luominen onnistuu: täältä.
(vaihtoehtoisesti voit jättää s-postiosoitteesi, josta tavoitan sinut.)
-Kerrothan monella arvalla osallistut :)  Arvonta alkaa heti  ja päättyy 6.9.2014 klo.22.00.

Onnea arvontaan!
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, kiitos kaikille osallistujille!

/ Yhteistyössä Decora Housen kanssa /


117 kommenttia:

 1. Onnea melkein pyöreistä! Hieno saavutus ja varsin ansaittu :) ! Mun seuraavat juhlat olisi varmaan ihan kakkukestit, koristeluteemana voisi olla Sunny Yellow. Eli arvalla mukana!

  VastaaPoista
 2. Toi vimppa kuva ilahdutti ja piristi! Kesästä ja helteistä ei vielä kauaa ole ( joo-o - mun mielestä on jo syksy! ) ja olis ihana palata vielä kesän lämpöön ja raikkaisiin väreihin, iloon....
  Yhdellä mukana.

  VastaaPoista
 3. Järjestän tänäkin vuonna halloweenjuhlat, joten kiva löytää uusia aiheeseen sopivia tarvikkeita. Lisäksi sirkusteema kiinnostaa lastenjuhlien suhteen. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 4. Oi ihana arvonta. Voitto osuisi napiin järjestää tuparit. Muutamme maalle ensi viikolla. Kaksi arpaa T.Miia

  VastaaPoista
 5. 2 arvalla mukana ja tyttären 2-vee synttäreiden lähestyessä ja Anniina Ballerinan ollessa in, koristelut olisi Ballerina-teemaa <3

  VastaaPoista
 6. Oi ihana arvonta, ehdottomasti mukaan. Seuraavat juhlat meillä onkin toiseksi nuorimman syntymäpäivät joten lastenjuhlat on seuraavaksi suunnitelmissa. Tosin ristiäisjuhlatkin olisi ihana suunnitella, mutta niitä ei ole lähitulevaisuudessa kyllä tulossa.
  Kahdella arvalla mukaan, Decora housen sivuilla tykkääjänä oltu jo hetken aikaa :)

  VastaaPoista
 7. no jos voittaisin niin tyttären synttärit, joulukuussa

  VastaaPoista
 8. Mukaan yhdellä arvalla! Häät ovat jo suunnitteilla, joten häihin sivustolta varmasti tarttuisi tavaraa mukaan. Sen kummempaa teemaa ei minusta häissä vaadita, luultavasti jonkun värin ympärillä mennään kunhan vaan tämä morsian saa sen päätettyä.

  VastaaPoista
 9. Olen jo jonkin aikaa ihaillut noita pöllöaiheisia koristeita, eli varmaan pöllöteemaiset ristiäiset järjestäisin ;) Osallistun yhdellä arvalla!

  VastaaPoista
 10. Mukana! Yhdellä arvalla, ja valitsisin jotain joko tulevia lastenkutsuja silmällä pitäen, tai sitten miettisin tarkemmin, millaiset aion järjestää eräistä perhejuhlista, joista on tällä hetkellä tiedossa vain porukka. Pikkujoulut, vauvajuhlat vai kenties jotain ihan muuta. Ajankohdan perusteella Movemberkin sopisi. :)

  VastaaPoista
 11. Mukana kahdella arvalla. Lokakuussa täytän itse vuosia enkä koskaan ole juhlinut synttäreitä(jos lapsena koulukavereita ei lasketa) ja nyt ajattelin että pitäisin muutamalle ystävälleni kutsut jossa askartelu olisi se juttu jotenka noita tyttöjen ilta tuotteita ajattelisin =)

  heli@lailanet.fi

  VastaaPoista
 12. Mukana ehdottomasti 2 arvalla. Ihanat facebook-sivut Decora Housella ja sinulla on niiin ihana blogi :) Tässä syyskuussa lastenjuhlat lähestyvät pienelle tyttelöiselle, joten keiju-teemalla juhlat järjestettäisiin ehdottomasti.

  VastaaPoista
 13. Voisin pitää kohta puolin tunnelmallisten syysiltojen vuoksi ystäville pienimuotoiset juhlat ilman syytä (jos olisi tilaa ja lasitettu terassi). Realistisempi vaihtoehto juhlille on keväällä lasten kekkerit, teemana jokin tietty väri.
  Yhdellä arvalla mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 14. Meillä on seuraavaksi vuorossa 10-synttärit. Niitä voitaisiin juhlia Hollywood ja leffailta-tunnelmissa ;o) yhdellä arvalla mukana!

  VastaaPoista
 15. Pojan 1v-synttärit ja varmasti mentäisiin jollakin väriteemalla joko Black&white tai sitten Cool mint! Osallistun kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 16. Ihana arvonta, yhdellä arvalla mukana :) Lastenjuhlat olisivat seuraavana, ensimmäiset jo nyt viikonloppuna, mutta jouluna uudestaan ;) Luultavasti joku väriteema, ellei palomies aiheisia kattauksia satu ilmestymään mukaan ;)

  VastaaPoista
 17. Oih, Nyt minä SEN LÖYSIN! "Täydellinen pari"-kakkukoristeen! Siispä siitä lähtisin rakentamaan hääteemaa kakkukoristeen ympärille. Juhlaahan olisi tiedossa jo muutenkin, sillä täytän pyöreitä kymppejä. Eli tarvis olisi vähän sille sun tälle. Varaa ei vaan ole toteutukselle. Josko nyt?? 2arpaa

  VastaaPoista
 18. Voi, mitä ihanuuksia kauppa pullollaan! Pojalle olisi kiva järjestää esim. merimiessynttärit, tosin synttäreihin on vielä puoli vuotta. :) Yhdellä arvalla mukana!

  VastaaPoista
 19. Kahdella mukana! :) Lastenjuhlat järkkäisin seuraavalla teemalla: http://www.decorahouse.com/juhlakauppa/lastenjuhlat/lastenjuhlat-jardin-rose.html . ;) Aivan ihanat juhlat teillä ollut!<3

  VastaaPoista
 20. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 21. Yhellä mukana! Meillä lähestyy neitin 2 v synttärit niin sinne olis mukava saaha kaikkia kivoja vaaleenpunasia ja pinkkejä juttuja :)

  VastaaPoista
 22. 1 arvalla mukana. Varmaankin ostaisin tyttären 1v-juhlia ajatellen jotain söpöä prinsessa/pinkki-jutskaa :)

  VastaaPoista
 23. Meillä olisi 10-vuotishääpäivä tulossa, joten käyttöä lahjakortille löytyisi! Yhdellä mukana.

  VastaaPoista
 24. Kahella arvalla mukana! tytöllä on reilun 2kk päästä 2v. synttärit, joten prinsessajuhlat pidettäisiin!

  VastaaPoista
 25. Pöllö ja metsäneläin aiheiset synttärit sai heti meiltä kannatusta, joten arvalla mukana.

  VastaaPoista
 26. Kahdella mukana, ja varmasti ballerina-synttärit olis kohta 2-vuotiaani mieleen <3

  VastaaPoista
 27. Yhdellä arvalla mukana. Seuraavaksi vuorossa taitaa meillä olla ristiäiset, joten niitä silmällä pitäen jotain värikästä valitsisin.

  VastaaPoista
 28. Arvalla mukana
  karicepu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 29. pöllö ja metsäineläin. 4-vuotiaan pojan synttärit. kaksi arpaa.
  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 30. Yhdellä arvalla mukana! Halloween juhlat tiedossa, tai pöllö/metsä henkiset "elonkorjuu/kekri"juhlat, joissa mukana sekä aikuisia, että lapsia. Decora Housen sivuilla löytyi myös ihana ideä Leffailtaa varten, täytyy laittaa korvan taakse!
  Kiitos kivasta blogista
  Outi

  VastaaPoista
 31. Mukana kahdella arvalla. Voisin järjestää pienimuotoiset nimipäiväjuhlat pojalleni sirkusteemalla.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 32. yhdellä mukana...
  Järjestäisin ehdottomasti 3 lokakuussa syntyneen muksuni yhteissynttärit :)
  Ihania teemoja...vaikea valita...Delicacy olis tosi ihana mut Jätkänpätkä ei varmaan innostuisi yhtä paljon:DHalloween puoletaan toimisi kahdelle vanhemmalle mutta ei Pienimmäiselle...Leffailta uppois kaikkiin eli se :D

  VastaaPoista
 33. Yhdellä arvalla mukana! Poika on toivonut synttäreilleen eläinjuttuja ja viidakon eläimet-teema miellytti omaakin silmää!

  VastaaPoista
 34. Tämähän tuli kuin tilauksesta! Pienen murusen 1v synttärit on syyskuun lopussa! Voi kumpa.. <3

  VastaaPoista
 35. kaksi arpaa. pöll ja metsäneläimet lauri sanoi synttäriteemaksi.
  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 36. Kahdella mukana arvonnassa .)Nuo Pink n mix paperi pallot ja viuhkat aivan ihania! :)

  VastaaPoista
 37. Järjestäisin tyttärelleni prinsessasynttärijuhlat =). Mukaan kivaan arvontaan!
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 38. Yhdellä avulla mukana:) meillä juhlitaan ensikuusaa pikkuneidin 5vuotis synttäreitä. .. vielä ei varmuutta ole onko teemana vaalean punainen vai turkoosi:) rakastan juhlien suunnitelua mutta vielä enemmän kuin perhe saapuu kylään♡

  VastaaPoista
 39. Yhdellä arvalla mukana. Tytöllä on kohta synttärit, ja joku pinkki balleriina teema olisi hänen mieleen. :)

  VastaaPoista
 40. kahdella arvalla mukana, ja tytöllä on marraskuussa synttärit, teemana voisi olla ballerina- tai prinsessajuhlat

  VastaaPoista
 41. Kahdella onnenarvalla mukana! :) Meidän Lastenjuhlat järkättäis Jardin rose tuotteilla, aivan ihania juttuja siellä oli! Suloiset prinsessa synttärit teillä ollut! <3

  VastaaPoista
 42. Kahdella arvalla mukana. Tyttäreni täyttää 6kk päästä 1 vuoden niin pitäisin hänelle juhlat väriteemalla pure pink :)

  VastaaPoista
 43. Kahdella arvalla mukana. Hollywood -teema juhlat ois kiva piristys syksyn harmauteen!

  VastaaPoista
 44. Olisi kiva voittaa tuleviin rippijuhliini koristeet! Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 45. Halloween-juttuihin päätyisin. Yhdellä mukaan.

  VastaaPoista
 46. Kahdella arvalla mukana! pojan 5-vuotis synttärit tulossa ensi kuussa ja tuo sirkus-teema näytti kivalta. :)

  VastaaPoista
 47. Seuraavat juhlat on tyttöjeni tuplasynttärit. Aiheena tietenkin prinsessat!

  Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 48. Kahdella arvalla mukaan! Poikani 1-vuotis syntymäpäivät koristelisin teemaväreillä minttu ja hopea.

  VastaaPoista
 49. Hallowee-juhlat lapsosille olis kiva järjestää!

  VastaaPoista
 50. Sirkusteemalla 3-vuotiaan synttärit
  Arvalla mukana
  sampsapie(at)gmail.com

  VastaaPoista
 51. PurePink osuu ja uppoaa meidän neidin syyskuussa vietettäviin 1-vuotissynttärijuhliin.
  Mukana yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 52. Järjestän lokakuussa pojalle Halloween-juhlat, synttäreiden kunniaksi, niin lahjakortti olisi kyllä kiva :D
  Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 53. Kahdella arvalla mukana. Tykkäsin Decora Housen facebook-sivuista. Järjestäisin tyttäreni 1v juhlat ja Delicacy sopisi meille hyvin. :)

  VastaaPoista
 54. Yhdellä arvalla mukaan, ristiäisten koristeluun tarvitsisin apua.
  marvu954@hotmail.com

  VastaaPoista
 55. Kahdella arvalla mukana. Pitäisimme pimeyden karkotus -juhlat , jotta syksyn tulo hieman pehmenisi.. Vaikkapa sirkusteemalla.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Kahdella arvalla mukana. Pitäisin syksyiset juhlat ystäville, teemana Black & White!

  VastaaPoista
 57. Kahdella arvalla mukana! Aivan huikeen ihania juttuja :) Nuo Huvipuistojutut on kivan raikkaita. Tytön nimppareille ja omille pyöreille syksyllä keksisin kyllä vaikka mitä rekvisiittaa!

  VastaaPoista
 58. Kahdella arvalla mukana. Oi, meillä olis useammat juhlat tulossa vielä loppuvuodelle, ristiäiset ja 3 synttärit. Niissä olis kyllä järjestämistä ja kaikkiin löytyis vaikka mitä ihanaa tuolta Decora Housesta. :)

  VastaaPoista
 59. Ihastuttavia kuvia! Yhdellä arvalla mukana, järjestelyssä on häät, joihin löytyisi mintun, valkoisen sekä vaaleanpunaisen sävyissä vaikka ja mitä.

  VastaaPoista
 60. Yhdellä arvalla mukana. Ristiäiset olisivat seuraavat isommat juhlat ja niitä varten Decora housen sivuilta näyttäisi löytyvän vaikka mitä kivaa :) Ihastuin erityisesti Happi tree- sarjaan.

  VastaaPoista
 61. Yhdellä arvalla mukaan lastenjuhlat järjestäisin talo yhtiön kerhohuoneella

  VastaaPoista
 62. Kahdella arvalla mukaan. Meillä on tulossa tyttären 1v-juhlat ja sinne sopisi teemaksi delicacy :)

  VastaaPoista
 63. Arvalla mukana, sirkusteema miellyttää eniten
  arskari(at)gmail.com

  VastaaPoista
 64. Jahka meidän talon remontti joskus valmistuu, toivottavasti vielä tämän vuoden puolella, niin tuparithan se on järjestettävä! Koska kyseessä on vanha rintamamiestalo ja sisustus on koitettu tehdä 50-luvun tyyliin, sopisi Cool mint-väriteema hyvin niihin karkeloihin :) Yhdellä arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 65. Koristelisin kohta syntyvän lapsenlapsen mummolassa vietettävät ristiäiset yhdessä vauvan äidin kanssa... Yhdellä mukaan!
  satu.kantoluoto@hotmail.com

  VastaaPoista
 66. 2:lla arvalla mukana. Teemana varmaan voisi olla rapujuhlat tai sitten häät. Ainakin nuo upotettavat LED-kynttilät rapujuhlissa olivat aivan huikeat!

  VastaaPoista
 67. Uijui! Tämä tulisi niin tarpeeseen, sillä oman muruni 1-vuotis synttäreitä vietetään pian ja olenkin jo käynyt Decora Housen sivuilla klikkailemassa tuotteita ostoskoriin. Varsinaista teemaa ei ole, mutta vaaleanpunaisen ja valkoisen värisävyillä juhlat toteutetaan. Niin ja kahdella arvalla olen mukana. :)

  VastaaPoista
 68. Yksi arpa kiitos. Olen jo jonkin aikaa haaveillut karnevaaliteemaisista juhlista, joten ainakin Decorahousen Sirkus-valikoimasta löytyisi kaikkea kivaa niihin kekkereihin.

  VastaaPoista
 69. kahdella arvalla mukana. Lokakuussa juhlimme 1-vee synttäreitä ja tuo pöllöteema olisi aivan ihana!

  VastaaPoista
 70. Ihana kilpailu! Osallistun yhdellä arvalla ja toivoin että onni suosii kilpailussa. Ajattelin järjestää tyttärelleni hempeän vaaleanpunaiset 3-syntymäpäiväjuhlat piakkoin<3 Decora Housen pöllöaiheiset kattaustarvikkeet olivat aivan ihania!

  VastaaPoista
 71. Hei! Ihana blogi ja en ihmettele että menestystä on tullut :) osallistuisin arvintaan kahdella arvalla, ja juhlat haluaisin järjestää ystävälleni jolle järjestetään babyshowerit. Aika voi kuitenkin loppua kesken, joten plan b olisi oman muksun nimiäiset!

  Selja.trujillo@gmail.com

  VastaaPoista
 72. Seuraavat juhlat ovat poikani 1vuotis synttärit maaliskuussa ja teemana toimisi prinssit. Mukana olen yhdellä arvalla. :)

  sasun_Masu@netti.fi

  VastaaPoista
 73. Yhdellä arvalla mukaan :)) juhlia on luvassa, mies täyttää pyöreitä vuosia ja yllätys juhlat tulossa, sinne siis koristelua ja leipomistavaroita yms yms.. ja lasten juhlia on monet vuodessa, tarvetta olis :))

  VastaaPoista
 74. Kahdella arvalla mukana. Sirkusteema on mun mieleeni eniten!
  pauleceb(at)gmail.com

  VastaaPoista
 75. Yhdellä arvalla mukaan. Häät olisi mahtavaa järjestää, mutta kun olen jo naimisissa, niin se ei liemeen nyt ole optiona. Mutta tulossa olisi kyllä 4 vee juhlat ja mikäs sen mukavampaa olisikaan kuin järjestää ne hienolla teemalla.

  VastaaPoista
 76. Yhdellä arvalla mukana,tyttäreni täyttää kohta kaksi vuotta.Ajankohtanen arvonta siis😊

  VastaaPoista
 77. Yhdellä arvalla mukana! Seuraavat juhlat ovat tyttäreni 4-vuotis juhlat, joten jotain värikästä koristusta olis kiva saada! :)

  VastaaPoista
 78. Osallistun arvontaan 2 arvalla. Juhlat järjestäisin tyttärelle, prinsessa teemalla tottakai;)

  VastaaPoista
 79. Hei,

  arvonnassa mukana! Nuorempi prinsessoistani täyttää syksyllä 2 vuotta, joten ihanat juhlat saisi näillä tarvikkeille aikaan. Esikoinen toivoo taas halloween juhlia vanhoille hoitokavereille, joten varmaan pitäisi tasapainoilla...

  Ja onnittelut lukijamääristä, itsekin käyn säännöllisesti katsomassa virkkausjuttusi.

  Työmatkavirkkaaja

  VastaaPoista
 80. Mukana 2 arvalla ja seuraavana olisi vuorossa ristiäiset. Tiny feet sarjassa olisi kivoja koristeita ja tarvikkeita!

  VastaaPoista
 81. Uutena lukijana yhdellä arvalla mukana arvonnassa.
  Seuraavat juhlat voisivat olla babyshowerit eli sinne luultavasti tilaisin koristeita jos arpaonni suosisi :)

  VastaaPoista
 82. Kylläpä mieluusti tällaiseen arvontaan osallistuu :) aiheeksi valitsisin syksyn, rakastan pimeneviä iltoja, kynttilöitä, viirejä, maukkaita syysherkkuja! Yhdellä mukaan

  VastaaPoista
 83. Ihan vaan pienet illanistujaiset perheenkesken, siinä on juhlaa kun saa kaikki rakkaat ympärilleen <3

  VastaaPoista
 84. 2 arpaa mulle! Mä tykkäisin järkkäillä jotku syyskekkerit.. tuolla oli ainakin ihastuttavia kennopalloja, paperilyhtyjä ja paperisia pallovalaisimia. Lisäks mua ilahdutti lastenkutsupuolella sirkusteema ja työkoneet.. nuo työkoneet olis niin meidän pikkumiehelle ihanat ens kesäks ku on 2-v synttärit. :)

  VastaaPoista
 85. Yhdellä arvalla mukana. Seuraavat juhlat ovat tässä syksyllä tyttären 4-v synttärit. Tytär varmasti haluaisi prinsessajuhlat äiti tykkäisi kyllä myös sirkuskekkereistä!!!

  VastaaPoista
 86. neidin 2vuotis synttärit lähestyy, söpöt pöllöt eivät olis pöllömmät :) kahdella mukana!
  laura--88@hotmail.com

  VastaaPoista
 87. Yhdellä arvalla mukana. Tytön 1-vuotissynttärit olisi kiva pitää prinsessateemalla.. =)

  VastaaPoista
 88. Kahdella arvalla mukana! :) Pitäisin siskolleni synttäripippalot ja hankkisin kaikkea mahdollista vaaleanpunaista ja pinkkiä :)
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 89. Ihania juttuja löytyi sivuilta paljonkin, mutta ensimmäiseksi järjestäisin lasten synttärijuhlat sirkus-teemalla! Kahdella arvalla mukana. :)

  VastaaPoista
 90. Arvalla olen mukana. Tuo pöllöteema on ihastuttavin
  nellakos(at)gmail.com

  VastaaPoista
 91. Yhdellä arvalla mukaan. Juhlat olisivat neidin 2v synttärit ja teemana joku hemppisteema..

  VastaaPoista
 92. Sirkus teemalla voisin mennä ihan vaikka omatkin synttärini :D
  Ja yhdellä arvalla olen mukana
  janttarainen(at)luukku.com

  VastaaPoista
 93. Ihanassa arvonnassa mukana yhdellä arvalla. Ritariteemalla voisi seuraavat juhlat juhlia :)

  VastaaPoista
 94. Arvalla mukana, pöllöt on paras teema ja sen haluaisin toteuttaa synttäreillä marraskuussa
  meretekos(at)gmail.com

  VastaaPoista
 95. Pöllöt on ihania mutta kyllä minä omat kekkerit järkkäisin kuitenkin ihan väriteemalla, silver tai delicacy. Arpasella mukana
  kristapasm(at)gmail.com

  VastaaPoista
 96. Osallistun kahdella arvalla ja merimiesteema näyttäisi ajankohtaiselta meille nyt :) Onnea blogille <3
  Elina

  VastaaPoista
 97. Kaksi arpaa :) Prinsessajutut olisivat tänne sitten tervetulleita :)
  millanen2@gmail.com

  VastaaPoista
 98. Kaksi arpaa :) ristiäiset tulossa vaaleanpunaisella teemalla, voitto olisi kohdallaan! :)

  VastaaPoista
 99. Yksi arpa. Sirkusteemaiset synttärit järkkäisin.

  VastaaPoista
 100. Pöllöteemalla olisi kiva järkätä omat synttärit tai huvikseen syyskekkerit :D
  marialuok(at)gmail.com

  VastaaPoista
 101. Ihana, ihana arvonta! Tykkään järjestää juhlia ja miettiä etukäteen koristeluja sekä tarjottavia. Meillä juhlitaan lasten yhteissynttäreitä parin kuukauden päästä, joten toteuttaisin ne todennäköisesti sirkus- tai väriteemalla (esim. keltainen). Onnea suloiselle blogille, hurja määrä lukijoita saavutettu ansaitusti!

  VastaaPoista
 102. Arvalla mukaan! Suunniteilla olisi järjestää kummitytölle ihanat prinsessajuhlat! kaikkea ihanaa vaaleanpunaista härpäkettä <3
  mä kyllä niin tykkää tästä blogista :)

  VastaaPoista
 103. Yhdellä arvalla mukana, sirkusteemaiset juhlat on tulossa ja niihin tuolta kaupasta löytyisi kaikenlaista tarviketta.
  mussaka(at)luukku.com

  VastaaPoista
 104. Ihana arvonta, taitaisin valita Halloweenia tulevien 8-vuotissynttäreiden teemaksi tai sitten merirosvot tai ritarit, eläinkutsutkin olis kyllä kivat, eli kuten huomaat, valinta tulis olemaan erittäin vaikea ;)

  VastaaPoista
 105. Oi miten unohdinkaan tulla tänne osallistumaan, kiitos muistutuksesta <3
  Yhdellä arvalla mukaan. Luulen, että lapset olis niiiin innoissaan tuollaisista teemasynttäreistä, neidille keiju-synttärit olis varmasti mieluisat ja pojllekin tuolla oli monta upeaa teemaa. Onnea hienojen lukujen täyttymisestä tai pian täyteen tulosta :) Olet ne ansainnut!

  VastaaPoista
 106. Tytär valmistuu kohta audiovisuaalisen median assistentiksi, joten juhlathan tässä on kohta edessä :)
  Arvalla ehdin vielä mukaan.

  VastaaPoista
 107. Yhdellä arvalla mukana. Nastaa ois järkkää halloween-bileet, hui. :)

  milla.samu at gmail.com

  VastaaPoista
 108. Työkone lastenjuhlat järjestäisin ja kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 109. Seuraavana lastenkutsut jollain teemalla! Yhdellä mukana :)

  VastaaPoista
 110. Kahdella arvalla mukaan! Esikoispoikani ristiäiset kolkuttelevat oven takana, joten vaaleansiniset juhlat ovat tuloillansa. :)

  VastaaPoista
 111. Yhdellä arvalla mukaan. Järjestäisin syysillanistujaiset musta-valko teemalla.

  VastaaPoista
 112. Yhdellä arvalla koetan onneani. Ballerinateemasta löytyisi sopivat koristelut tyttöjen synttäreille. :)

  VastaaPoista
 113. Yhdellä arvalla mukana. Järjestäisin pojan 7-vuotissynttärit avaruusteemalla.

  VastaaPoista
 114. Kaksi arpaa kiitos! :) Luokanopeksi valmistuminen häämöttää :)

  VastaaPoista
 115. Ihania juttuja, juuri tuollaisia tuotteita olen etsinyt. Joulukuun alkupuolella toiseksi nuorimman tyttäremme synttäret eli lastenkutsut ja teemaväriksi musta-valkoinen :). Yhdellä mukana. Eksyin sivuillesi ja jäin heti lukijaksi - ihana blogi!

  VastaaPoista
 116. Minä voisin järjestää 10v hääpäiväjuhlan. Yhdellä mukana.

  VastaaPoista
 117. Kahdella mukaan ja voisin järjestää lapsille leikkimökkikauden päätösjuhlat :)

  VastaaPoista