lauantai 9. elokuuta 2014

Sisustustarra ja virkattu liina









Sisustustarra: Designtarrat.fi (klik)
Harmaa virkattu liina: Trikookude, koukku 6,5
Pinkki virkattu liina: Home Sweet Home -lanka, koukku 6,5

Yhteistyön merkeissä sain valita sisustustarran Designtarrat.fi -verkkokaupasta. Mieluisin tarra valittiin yhdessä mieheni kanssa, ja valinta ei suinkaan ollut helppo, koska valikoima oli hyvä ja ihania tarroja olisi ollut vaikka kuinka monta! Lopulta kuitenkin päädyimme Live, Laugh, Love -tarraan.
Tarran koko on 53x43 cm ja väri musta.
Olohuoneen seinään asennettu tarra muistuttaa elämään hetkissä, nauramaan päivittäin ja rakastamaan yli sanojen. Tämä olikin ihan ensimmäinen meille asennettu sisustustarra ikinä ja vähän veikkaan, että sisustustarroja tulee meidän kodin seinille vielä jatkossa enemmänkin, sen verran tykästyttiin ilmeeseen ja ideaan! Ainakin muutama omavalintainen teksti olisikin suunnitelmissa tilata!
Tyttären nimitarra hänen huoneen seinälle olisi aivan ihana (etunimi, toinen nimi)
Psst. Sisustustarran postitus oli nopea ja kaikkien tilausten toimituskulut 0 euroa!

Olohuoneen ilme päivittyi samalla, kun virkkasin muutaman uuden liinan (tabletin) arkkupöydän päälle. Pinkki liina saa olla pöydällä kesän ajan ja syksyä kohti mennään harmaalla liinalla.
Yksi liina syntyikin nopsaa, tytär nukkui n. tunnin päiväunet ja sen aikana ensimmäinen liina olikin jo valmis! Liinan bongasin Etsystä, ohje on mahdollista ostaa täältä, klik
(itse tosin virkkasin pelkän kuvan mukaan...).


/ Yhteistyöpostaus /

8 kommenttia:

  1. Söpöä :-) oisko mahdollista saada ohje tablettiin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miia! Laitoin linkin ohjeeseen jutun loppuun :)

      Poista
  2. Tuo tarra on kaunis! Itse kuvasin kummityttöni samaisen tarran äärellä heinäkuussa hänen huoneessaan http://pikkupioni.blogspot.fi/2014/07/kummityttoni-konfirmaatio.html :o)

    VastaaPoista
  3. Kauniin sisustustarran valitsitte! Nuo on kyllä käteviä kun ei tarvitse ryhtyä maalaushommiin ja muutenkin jos alkaa kyllästyttää saa ne yhtä näppärästi poiskin :)

    Ihanat liinatkin olet ehtinyt virkata!

    VastaaPoista
  4. Kaunis tarra ja kauniit liinat:) mistähän tuo ihana arkkupöytä on?

    VastaaPoista
  5. Hei olen utelias että mikä kamera sinulla on käytössäsi? :) Kiitos vastauksesta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Canon EOS 1100D (sopiva aloittelijoille, perusmalli). Kamera on ihan hyvä, olen tykännyt ja ihan tarpeeksi ok minulle, kun olen tämmöinen harrastelija ;)

      Poista