torstai 28. elokuuta 2014

Sadepäivän iloinen yllätys!
Eilen oli riemun täyteinen päivä, josta yksi iso kiitos kuuluu ihanalle yhteistyökumppanilleni Rokkibeibille! Rokkibeibi yllätti iloisesti lähettämällä yllärinä paketin meidän pikku prinsessalle. Paketista paljastui iloisen värinen, puinen Pintoy helmitaulu! Paketti oli äitille ja isillekin iloinen yllätys, koska tykkäämme kovasti puisista, kestävistä ja kehittävistä leluista. Helmitaulusta on iloa ja hyötyä vielä vuosiksi eteenpäin ja muistanhan toki itsekin omasta lapsuudestani, kuinka helmitaululla ensin leikittiin ja myöhemmin laskeskeltiin matikan läksyjä.
Taapero neitimme osaakin muuten jo ihan itse laskea ainakin kymmeneen (suomeksi) ja viiteen (unkariksi). Puheen kehitys noin yleisesti on ihan huikean nopeaa ja uusia juttuja syntyy kuin sieniä sateella!
Taapero-ikäisen kanssa keskustelukin on ihan hurjan hauskaa, välillä saa kyllä nauraa kovastikin, kun hänen juttuja kuuntelee!

Rokkibeibin Anne lähetti ylläripaketissa myös kivoja Kuitukuu ekoliinoja. Päivän käytössä olleena olen vähän ihastunut näihin ja varsinkin tuo musiikki-aiheinen sopii meille kuin nenä päähän!
Kuituliinat näyttäisivät olevan nyt alessa Rokkibeibissä, tästä pääset valikoimaan: Klik!


Yllätyspaketti oli niin kiva yllätys, että tätähän voisi soveltaa omassakin elämässä, näin sateisen syksyn aikana yllätyspaketit piristävät saajaa ihan taatusti! Taidankin samantien laittaa hyvän kiertämään ja lähettää jotakin mukavaa muutamalle suvun pikkulapsukaiselle!

Kiitos Rokkibeibi!

1 kommentti:

  1. Yllätykset ovat ihania! Ovat ne sitten paketteja, kirje tai vaikka kortti. Joskus tekstari tai puhelikin ystävältä yllättää. On myös ihanaa laittaa hyvä kiertämään. :)

    VastaaPoista