tiistai 12. elokuuta 2014

LeikkiherkkujaJokin aika sitten tilasin yhteistyön merkeissä suloisia kankaita Signorina nimisestä kangas/käsityöverkkokaupasta. Tilda kirjoja selatessa inspiroiduin ompelemaan osan kankaista leikkiherkuiksi, joista kuvissa täytekakku, jäätelöt, mansikat. Retikat olivat itselleni uusi tuttavuus ja tytär nimesikin ne heti porkkanoiksi. Kieltämättä ne kyllä muistuttavat suuresti porkkanoita...
 Täytekakun ompelu osoittautui hieman haastavaksi ja sitä teinkin muutaman illan useaan kertaan purkaen... En saanut tavallisella tukikankaalla pohjasta ja päällisestä tarpeeksi tukevaa (jollaiset niistä ehdottomasti halusin) ja useiden kokeilujen jälkeen saavutin parhaan lopputuloksen käyttämällä muotoiluhuopaa.
Loppujen lopuksi ompelin kakun lähes kokonaan käsin, koristelut mukaan luettuna!
Lisäksi ompelin muutaman jättikokoisen mansikkatyynyn ja yhden isomman koristetyynyn.
Muut ompeluprojektini tuotokset esittelen erillisinä postauksina tässä lähiaikoina :)
Signorinassa on hyvä valikoima suloisia kankaita, esimerkkinä mainittakoon Tilda ja Bunny Hill Designs. Tilkkutöiden ystäville kaupasta löytyy mm. tilkkutyöpakkauksia, joissa kankaat on leikattu valmiiksi samankokoisiksi ja kankaat valittu yhteensopiviksi! Liike on perustettu rakkaudesta ja intohimosta kauniita kankaita kohtaan ja omistaja onkin onnistunut erityisen hyvin valitsemaan kaikki ihanimmat kankaat valikoimaansa! Suosittelen aivan ehdottomasti tutustumaan liikkeen tarjontaan!

/ Yhteistyöpostaus /

9 kommenttia:

 1. Nämä herkut ovat kyllä niin erityisen suloisia!! Huikean ihania!

  VastaaPoista
 2. Ai että mitä herkkuompeluksia!
  Syötävän suloisia <3

  VastaaPoista
 3. Todella herkullisen näköisiä herkkujaa mitkä kankaat, wau! :)

  VastaaPoista
 4. Voi että, mitä ihanuuksia taas! Niin suloisen värisiä herkkuja :)

  VastaaPoista
 5. Voi mitä ihanuuksia olet taas ommellut! Mielettömiä! Ihana tuo kakku ja nuo tyynyt on kyllä mahtavat!!!! Kiitos linkkivinkistä ;) pitää laittaa korvan taakse :) Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos, kiitos kaikille kommenteista! :)

  VastaaPoista